Red fever: Tα χείλη αυτό το φθινόπωρο «βάφονται» κόκκινα με υπέροχες ματ αποχρώσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Φωτιά στα κόκκινα με φλογερά κραγιόν επιτάσσει η νέα σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Karlie Kloss, Lily Aldridge
Instagram: Karlie Kloss, Lily Aldridge

Το φλογερό χρώμα στα χείλη- στις αποχρώσεις του κόκκινου- είναι για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ του φθινοπώρου. Και αυτό γιατί δίνει ένταση και βάθος στο χρώμα των χειλιών σου μέσα από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. (δες και τα mocha nails, την hot τάση στο μανικιούρ που θα λατρέψεις φέτος το φθινόπωρο)

Τόλμησέ το μέσα από διάφορους τόνους και τεχνικές με ματ αποτέλεσμα με τις οποίες έχουν ήδη πειραματιστεί οι αγαπημένες μας σταρ και influencers και το σίγουρο είναι ότι θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! (ανακάλυψε και τη φθινοπωρινή ρουτίνα των αγαπημένων μας σταρ για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι)

Οι υπέροχες ματ αποχρώσεις που επιτάσσει αυτό το φθινόπωρο

Η σεζόν προστάζει ματ υφές κραγιόν, που θα δώσουν ένταση στα χείλη σου μέσα από ένα εντυπωσιακό beauty look. Βάλε λοιπόν στην άκρη τα glossy κραγιόν σου και υιοθέτησε από τώρα κιόλας την πιο καυτή τάση του φθινοπώρου επιλέγοντας την αγαπημένη σου κόκκινη απόχρωση. Η συγκεκριμένη απόχρωση συμπληρώνεται ιδανικά με γήινους τόνους στα βλέφαρα ή μια λεπτή γραμμή από ένα υγρό eyeliner.

Zendaya
Instagram: Zendaya

Ολοκληρωμένη φροντίδα χειλιών

Μια φορά την εβδομάδα άπλωσε μια ιδέα από ένα απολεπιστικό χειλιών, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά τους και μετά εφάρμοσε λίγο balm για να τους χαρίσεις την απαραίτητη ενυδάτωση.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις