Mocha nails: H hot τάση στο μανικιούρ που θα λατρέψεις φέτος το φθινόπωρο!

Οι αποχρώσεις της μόκας είναι οι πρωταγωνιστές στα νύχια της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η σεζόν επιτάσσει άμεσα ένα δυναμικό update στο μανικιούρ σου. Πως θα το κάνεις αυτό; Υιοθετώντας την πιο καυτή τάση στα νύχια, που δεν είναι άλλη από τα χρώματα της μόκας και του καφέ για το μανικιούρ σου, τα οποία κυριολεκτικά θα απογειώσουν το στιλ σου. (ανακάλυψε και τη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν οι αγαπημένες μας σταρ)

Γιατί τα Mocha nails είναι η τάση του φθινοπώρου που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν;

Πρόκειται για μια κομψή και σικάτη απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι ιδανική για να τη σετάρεις με κάθε σου outfit και να είσαι σούπερ elegant κάθε στιγμή της ημέρας. Στην πλούσια γκάμα του καφέ και της μόκας θα βρεις πολλούς τόνους για να επιλέξεις τον αγαπημένο σου, ενώ ακόμη μπορείς να εμπνευστείς από τις αγαπημένους σου σταρ και influencers που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο χρώμα σε διάφορες παραλλαγές. (δες και γιατί το less is more είναι ο απόλυτος κανόνας για το πιο υπέρκομψο μανικιούρ που ήρθε για να μείνει!)

mocha nails
Unsplash

Σε ποιό σχήμα & μήκος νυχιών ταιριάζουν;

Σε κοντά και τετραγωνισμένα ή σε πιο μακριά σε αμυγδαλωτό ή οβάλ σχήμα οι συγκεκριμένες αποχρώσεις σίγουρα θα δείξουν εξίσου εντυπωσιακές. Και αυτό γιατί οι σκούρες αποχρώσεις βερνικιών τονίζουν κάθε σχήμα και μήκος νυχιών. Μάλιστα στην περίπτωση που δεν θέλεις να υιοθετήσεις την μίνιμαλ εκδοχή τους μπορείς να εμπνευστείς από τα παρακάτω nail designs και να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό!

Mocha nails με μεταλλικό εφέ

Το γαλλικό μανικιούρ... αλλιώς

Νail art με καρδιές