Eurovision 2024: H απάντηση Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα στα αρνητικά σχόλια για την παρουσίασή τους

Και στον Β ημιτελικό τους έκραξαν για τα λάθη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: H απάντηση Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα στα αρνητικά σχόλια για την παρουσίασή τους

Μπορεί στον Α ημιτελικό της Eurovision, Ζερόμ Καλούτας και Θανάσης Αλευράς να δέχτηκαν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση τους και τα λάθη που έκαναν, σχολιάζοντας σε social media και εκπομπές πως είναι αδιάβαστοι, ωστόσο και στον Β ημιτελικό τα λάθη συνεχίστηκαν.

Για δεύτερη φορά το twitter δεν σχολίασε μόνο τις εμφανίσεις των χωρών, με την Μαρίνα Σάττι να κάνει το στάδιο του Μάλμε της Σουηδίας να σείεται, αλλά και τους δυο παρουσιαστές.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 10 τραγούδια που πέρασαν στον τελικό - Τα 1 από αυτά βρίσκεται στην 2η θέση των προγνωστικών

Η απάντηση Καλούτα - Αλευρά για τα αρνητικά σχόλια στην Eurovision

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτας απάντησαν στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν μέσα από τις δηλώσεις που έκαναν στην εκπομπή Eurovision night το βράδυ της Πέμπτης 9/5, λίγο πριν την έναρξη του Β Ημιτελικού.

«Η Μαρίνα, όσες μέρες είμαστε και εμείς εδώ, βλέπουμε ότι την αγαπάει ο κόσμος, την έχει ξεχωρίσει. Μάλιστα, έχουν αναφερθεί σε αυτή ως την avant garde ethnic συμμετοχή και ως έναν από τους πιο ωραίους δεικτικούς στίχους της Eurovision, ο οποίος είναι το "I’m gonna doing my way", "θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο" δηλαδή» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

«Όπως και η ΕΡΤ το κάνει με τον δικό της τρόπο που έχει πάρει εμάς. Και γενικά όλα γίνονται με έναν καινούργιο τρόπο φέτος. Νομίζω θα μας βγάλει σε καλό», απάντησε ο Ζερόμ.

Δείτε επίσης: Η νέα θέση της Μαρίνας Σάττι στα προγνωστικά, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό