Eurovision 2024: Η νέα θέση της Μαρίνας Σάττι στα προγνωστικά, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η εμφάνισή της έφερε ανακατατάξεις...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/marina_satti
Instagram/marina_satti

Μπορεί η Μαρίνα Σάττι να ξεπέρασε τον πρώτο «σκόπελο» του ημιτελικού της Eurovision, ωστόσο η μεγάλη πρόκληση βρίσκεται μπροστά της με τον τελικό του Σαββάτου. Μέχρι τότε η εκπρόσωπος της Ελλάδας ξεκουράζεται και προστατεύει τη φωνή της, με σκοπό να δώσει εκεί τον καλύτερό της εαυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινοβραδινή εμφάνισή της εντυπωσίασε το κοινό του Malmo Arena. Ήταν, ωστόσο, αρκετή για να αλλάξει υπέρ της τη γνώμη των απανταχού Eurofans;

Τα προγνωστικά δείχνουν ανακατατάξεις μετά το φινάλε των δύο ημιτελικών, καθώς όλες οι χώρες έχουν δείξει πλέον σχεδόν όλα τα «χαρτιά» τους. Παρόλα αυτά, τα νέα φαίνεται πως δεν είναι και τόσο θετικά για την Ελλάδα, καθώς κατά τη διάρκεια του live, το Zari υποχώρησε στα στοιχήματα της Eurovision, για να επανέλθει στην ένατη θέση, στην οποία και βρίσκεται συχνά από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετοχές.

Το ποσοστό που δίνουν τα στοιχήματα της Eurovision για νίκη της Ελλάδας

Η ένατη και η δέκατη θέση έχουν μικρή διαφορά, με την πιθανότητα νίκης να παραμένει στο 1%, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές. Αν επιβεβαιωθούν τα παρακάτω αποτελέσματα, η Μαρίνα Σάττι θα επιστρέψει στην Ελλάδα με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση (ειδικά με δεδομένο ότι είναι άρρωστη) και μία θέση στην τελική δεκάδα της Eurovision. Από την άλλη, δύσκολη είναι η θέση της Κύπρου, αφού βρίσκεται στην 20άδα, με βάση τις μέχρι στιγμής προβλέψεις.

Απόλυτο φαβορί φαντάζει πλέον η Κροατία με τον Baby Lasagna και το Rim Tim Tagi Dim που συγκεντρώνει πιθανότητες 44% για τη φετινή νίκη. Την τριάδα συμπληρώνει το Ισραήλ και η Ελβετία, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Σημειώνεται βέβαια ότι τα παρακάτω ποσοστά σίγουρα θα αλλάξουν μέχρι τη βραδιά του τελικού ή ακόμα και τη διάρκεια της διοργάνωσης, αφού πάντα συμβαίνουν απρόοπτα στην σκηνή ή στις βαθμολογίες της Eurovision και όλα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Eurovision προγνωστικά