Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι τον τελικό πρέπει να το βουλώσω λίγο, κάθε τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα»

Εμφανίστηκε άρρωστη στο Μάλμε, αλλά πήρε την πρόκριση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU
photo credits: Alma-Bengtsson-EBU

Η Μαρίνα Σάττι, αν και άρρωστη, εντυπωσίασε το κοινό στον ημιτελικό της Eurovision. Η εκπρόσωπός μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού έριξε το «Zari» και έφερε... εξάρι, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες που διασκεδάζουν με την ελληνική αποστολή, μετά την «εκρηκτική» τους εμφάνιση στη σκηνή, ενώ μετά τον ημιτελικό παραχώρησε δηλώσεις στους απεσταλμένους Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν τη Eurovision. Όπως αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι, υπήρχαν πολλές δυσκολίες στο φωνητικό κομμάτι, με τις οποίες και παλεύει ακόμα.

Δείτε επίσης: Eurovision: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο Β' Ημιτελικός με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Οι δηλώσεις της Mαρίνας Σάττι μετά τον Ημιτελικό της Eurovision

«Ήμουν άρρωστη, κάθε τρεις ώρες ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα! Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα. Ήρθα χαλαρά και είπα θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν. Όταν ανέβηκα δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πώς τραγούδησα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό. Το μαλλί το φτιάξαμε το μεσημέρι. Πρέπει να ξεκουραστώ αύριο. Να το βουλώσω λίγο, να φτιάξω τη φωνή μου. Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη. Να πούμε να έχουμε ωραία ενέργεια» είπε η Μαρίνα Σάττι.