Βρήκαμε την top μάσκαρα που συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της - Κοστίζει κάτω από 19 ευρώ!

Δες ποια είναι & πού θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H μάσκαρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα βασικά συστατικά για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Έτσι, όλες μας ψάχνουμε διαρκώς για την καλύτερη, που θα μας χαρίσει ένα εντυπωσιακό βλέμμα με μακριές, πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες. Σε όλη αυτήν την αναζήτηση ανακαλύψαμε μια μάσκαρα που έχει ήδη συγκεντρώσεις πάνω από 46.000 θετικές κριτικές στην πλατφόρμα της Amazon, ενώ όλες όσες την έχουν δοκιμάσει έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για αυτήν.

Ποια είναι αυτή; Η Telescopic Lift Mascara της L'Oreal Paris, η οποία χάρη στην ευεργετική της σύνθεση και το λειτουργικό βουρτσάκι της προσφέρει σούπερ όγκο, μήκος και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου αγκαλιάζοντας και διαχωρίζοντας ακόμη και τις πιο μικρές και κοντές. Δεν είναι τυχαίο που όσες την δοκίμασαν σχολίασαν ότι κρατά όλη την ημέρα χωρίς μουτζούρες, ενώ κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πολύ πιο μακριές! (δες και όλα τα κόλπα για να κάνεις την τέλεια γραμμή με eyeliner)

Αυτή είναι η top μάσκαρα που συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της και κοστίζει κάτω από 19 ευρώ!

Η μοναδική φόρμουλα της Telescopic Lift Mascara από τη L'Oreal Paris θα προσθέσει έως και +5mm μήκος στις βλεφαρίδες σου, ενώ ακόμη θα τους χαρίσει όγκο και μοναδική καμπυλότητα. Επιπλέον, η σύνθεσή της με ceramides προσφέρει έως και 36 ώρες διάρκεια, ενώ το καινοτόμο βουρτσάκι της 2 σε 1 αγκαλιάζει όλες τις βλεφαρίδες, χωρίς να μουτζουρώνει ή να βαραίνει τα μάτια. Θα τη βρεις με τιμή που ξεκινά από 18,38 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

telescopic mascara l'oreal paris

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε το μπροστινό τμήμα από το βουρτσάκι για να σηκώσεις και να γεμίσεις τις βλεφαρίδες σου. Στη συνέχεια με το πλαϊνό μέρος του χτένισε και ξεχώρισε τις βλεφαρίδες σου, δίνοντας τους έξτρα όγκο και μήκος.