Κάνε την τέλεια γραμμή με eyeliner: Με αυτά τα κόλπα θα το εφαρμόσεις σωστά!

Μάθε τα πάντα για τη σωστή εφαρμογή του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Δυσκολεύεσαι με την εφαρμογή του eyeliner, ενώ τις περισσότερες φορές που το χρησιμοποιείς συνήθως καταλήγεις με μουτζούρες στα βλέφαρα; No worries! Δεν είσαι η μόνη. Και αυτό γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι και ιδιαίτερα επιδέξιες με το συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ.

Εμείς μελετήσαμε προσεκτικά το how to μέσα από επαγγελματίες και δημιουργήσαμε έναν εύκολο οδηγό εφαρμογής με tips και έξυπνα κόλπα, το οποίο θα σου λύσει τα χέρια διευκολύνοντας τη διαδικασία του μακιγιάζ. Έτσι, θα υιοθετήσεις το πιο εντυπωσιακό makeup look χωρίς να ανησυχείς για μουτζούρες ή τυχόν λάθος εφαρμογή του. (δες και πώς θα εφαρμόσεις σωστά το ρουζ για να ανορθώσεις τα ζυγωματικά σου & να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη)

Κάνε την τέλεια γραμμή με eyeliner: Με αυτά τα κόλπα θα το εφαρμόσεις σωστά!

  • Φρόντισε να εφαρμόζεις το eyeliner σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες, Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πως έχεις ακόμη πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

    γυναίκα εφαρμόζει eyeliner
    Unsplash
  • Ξέμεινες από eyeliner και θέλεις τη βοήθειά του για ένα εντυπωσιακό beauty look; Κανένα πρόβλημα! Πέρασε ένα ειδικό πινελάκι πάνω από το βουρτσάκι της μάσκαρα που χρησιμοποιείς και στη συνέχεια εφάρμοσέ το όπως ακριβώς θα έκανες με το eyeliner.
  • Στην περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια ή κάνεις κάποιο λάθος κατά την εφαρμογή του άφησέ το να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια αφαίρεσέ το με μια μπατονέτα, την οποία θα έχεις εμποτίσει με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ.
  • Εάν προτιμάς ένα φυσικό αποτέλεσμα και το μαύρο eyeliner σου φαίνεται πολύ σκληρό δοκίμασε καφέ τόνους, που χαρίζουν ένα natural εφέ στο μακιγιάζ σου.
  • Για να παρατείνεις τη διάρκειά του εφάρμοσε πάνω από αυτό μια σκιά σε παρεμφερή απόχρωση. Έτσι κρατήσει όλη την ημέρα.