Άρης Σοϊλέδης: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη νέα του σύντροφο - «Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν πιστός»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη νέα του σύντροφο - «Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν πιστός»

Βγήκαν στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με την φημολογούμενη νέα σύντροφό του (δείτε τις πρώτες εδώ). Τις παρουσίασε σήμερα Παρασκευή 10/5 μέσα από το Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επικοινώνησε μαζί τους.

To φημολογούμενο ζευγάρι απαθανατίστηκε μέσα στο καράβι κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο.

Να σημειώσουμε πως είχε ειπωθεί ότι ο Άρης Σοϊλεδη είχε παράλληλη σχέση όσο η Μαρία Αντωνά βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο όπου συμμετείχε στο Survivor. Όταν επέστρεψε γράφτηκε και το τέλος της σχέσης τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φωτογραφίες του Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο και το ξεκαθάρισμα

«Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα. Ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του.

Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο. Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του και τι συμβαίνει δεν το ξέρω. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για προορισμό δεν κρύβεσαι. Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός. Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπειτα από την επικοινωνία της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε επίσης: «Ήταν ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου» - Ξέσπασε δημόσια για την ανάρτηση του χάκερ για τον Άρη Σοϊλέδη