Μαρία Αντωνά: «Ήταν ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου» - Ξέσπασε δημόσια για την ανάρτηση του χάκερ για τον Άρη Σοϊλέδη

«Να πω την αλήθεια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Ήταν ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου» - Ξέσπασε δημόσια για την ανάρτηση του χάκερ για τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έζησε μία περιπέτεια τις τελευταίες ημέρες, καθώς δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα κείμενο που "ξεφτίλιζε" τον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, από χάκερς που παραβίασαν το προφίλ της (δείτε την εδώ).

Μετά από αυτό, η ίδια προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες (δείτε εδώ την αντίδρασή της στη δημοσιογράφο του Πρωινό Σουσού), ωστόσο όταν την πλησίασε ο φακός του Super Κατερίνα, στάθηκε να κάνει σχετικές δηλώσεις, ξεσπώντας για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά για το χακάρισμα για την ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη

«Σε ότι αφορά το κομμάτι του hacking γενικότερα, είναι η αλήθεια πως εγώ όλα αυτά τα χρόνια είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα μιας τέτοιας κατάστασης. Αυτή τη στιγμή για μένα το πιο σημαντικό ήταν να σιωπήσω, να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και όταν πραγματικά αισθανθώ έτοιμη, κάποια στιγμή, εννοείται πως θα μιλήσω.

Αυτό το σκηνικό που μου συνέβη ήταν πραγματικά ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου. Με σόκαρε, με τρόμαξε, τρομοκρατήθηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιλήφθηκα διότι εκείνη τη στιγμή ήμουν σε μια φίλη μου που είχα πάει να κάνω τα νύχια μου για να προετοιμαστώ για μια εμφάνιση που είχα στο Ντουμπάι και άρχισε να χτυπάει το κινητό μου, όλοι μου έλεγαν "τι ακριβώς γίνεται;" και εγώ δεν το είχα αντιληφθεί. Έκανα κατευθείαν κλήση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν κάποιοι άνθρωποι το πίστεψαν αυτό το μήνυμα. Δηλαδή το θεωρώ τρομερό ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να γνωρίζει εμένα προσωπικά, να μπορέσει να πιστέψει έστω και για λίγο ότι θα μπορούσα εγώ να κάνω μια τέτοια ανάρτηση.

Νομίζω ότι έχω δείξει με τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα στη ζωή μου, όλα αυτά που συμβαίνουν και όλες αυτές τις εξελίξεις, έχω κρατήσει πάρα πολύ χαμηλό προφίλ. Δεν ξέρω πιο μυαλό άρρωστο μπορεί να κάνει όλο αυτό το πράγμα, τι ακριβώς αποσκοπεί και τι ακριβώς θέλει να κάνει. Πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό. Ντροπή! Κι εγώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουμε κινηθεί νομικά, έχουμε κάνει καταγγελία.

Ψάχνουμε να δούμε αν μπορούμε να βρούμε ποιος το έκανε και πραγματικά όποιος το έκανε θα πληρώσει. Θεώρησα κι εγώ πως είναι κάποιος που γνωρίζει και εμένα και τον Άρη. Τι ακριβώς ήθελε και γιατί ήθελε να κάνει αυτό το πράγμα σε εμένα προσωπικά, συγκεκριμένα και με αυτό τον τρόπο, ενώ υπάρχει ένα θέμα σε έξαρση... συζητιέται αρκετά... δεν ξέρω. Εγώ δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γι' αυτό και το σταμάτησα, έκανα την ανάρτηση από τον προσωπικό μου λογαριασμό και μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Ποδοσφαιριστής διεθνούς φήμης πήγε στο Ντουμπάι να τη συναντήσει - Εκστασιασμένη μαζί του (Φωτογραφία)