Selena Gomez: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Η απάντηση της πρώην στην νυν;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
shutterstock
shutterstock

Ένα ειδύλλιο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στο πέρασμα των χρόνων είναι αναμφισβήτητα αυτό της Selena Gomez και του Justin Bieber. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο, έντονο, γεμάτο καυγάδες και προβλήματα έρωτα και τώρα, χρόνια μετά, έχουν κουρνιάσει σε διαφορετικές αγκαλιές. Εκείνος στης Hailey Bieber κι εκείνη στου Benny Blanco.

Παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές που παρακολουθούν έντονα τα social των τεσσάρων παραπάνω και θεωρούν πως κάποιες φορές δεν είναι τίποτα τυχαίο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτηση που έκανε η Selena Gomez, πριν από λίγες ώρες, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber.

Αφού η Hailey δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα καρουσέλ με βίντεο και φωτογραφίες που έδειχναν την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον σύντροφό της να την αγκαλιάζει και να την φιλά στοργικά (δείτε εδώ την ανάρτηση) λίγο μετά η Selena ανέβασε ένα story στο οποίο έδειχνε να κρατιέται χέρι χέρι με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Selena Gomez

Selena Gomez: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Πολλοί, λοιπόν, βιάστηκαν να συνδέσουν το ένα γεγονός με το άλλο, λέγοντας πως η ανάρτηση αυτή ήταν η "απάντηση" της Selena στην εγκυμοσύνη.

Υπενθυμίζουμε πως η Selena Gomez το 2013, διαγνώστηκε με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το 2016 να αναγκαστεί να σταματήσει προσωρινά την καριέρα της και να ακυρώσει το υπόλοιπο της περιοδείας Revival Tour, λόγω κατάθλιψης. Το 2017 χρειάστηκε να υποστεί μεταμόσχευση νεφρού το οποίο παρέλαβε από τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Φράνσια Ραΐσα. Το 2018, μπήκε σε ψυχιατρική κλινική λόγω κατάθλιψης, ενώ είχε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις για τρεις μήνες, και μπαινόβγαινε συστηματικά μέχρι τις αρχές του 2019.