Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «κατακεραυνώνει» τον Ζερόμ Καλούτα: «Αν χάλασε η ζαχαρένια του, ξυδάκι...»

Δεν του άρεσε η απάντηση του σχολιαστή της Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τα πυρά του ενάντια στον Ζερόμ Καλούτα εξαπέλυσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ανεξάρτητα από το επίπεδο του σχολιασμού στον Β' ημιτελικό της Eurovision, o μουσικός παραγωγός και συνεργάτης της εκπομπής εμφανίστηκε έξαλλος με μία απάντηση που έδωσε ο καλλιτέχνης στην κάμερα της ΕΡΤ για τα αρνητικά σχόλια των τελευταίων ημερών.

«Δεν διάβασαν και πάρα πολύ, όταν περίμεναν να περάσει η Ιταλία. Δεν διάβασαν και πάρα πολύ, που την περιμέναν να περάσει στον τελικό, όταν η Ιταλία είναι μία από τις Big 5. Διάβασαν τόσο όσο», είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: H απάντηση Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα στα αρνητικά σχόλια για την παρουσίασή τους

Το σχόλιο του Ζερόμ Καλούτα που έφερε την έκρηξη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

Για τον Ζερόμ Καλούτα και την ατάκα του «Η ΕΡΤ φέτος το κάνει με τον δικό της τρόπο που έχει εμάς και γενικά όλα γίνονται με έναν καινούργιο τρόπο», ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Δεν είναι αλαζονικό αυτό; Έχει αναλάβει μια δουλειά με κρατικό χρήμα για κρατικό φορέα. Αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια, πρόβλημά του. Αν χάλασε η ζαχαρένια του, ξυδάκι».

Σε διαφορετικό σημείο της συζήτησης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε: «Ο εκάστοτε που αναλαμβάνει μια δουλειά με κρατικό χρήμα από κρατικό φορέα, και ο Θεός ο ίδιος να είναι, να ξέρει ακριβώς μέχρι που πρέπει να μαζεύει την αλαζονεία του. Αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια στον πρώτο ημιτελικό, μην το ξανακάνει. Μην μας πουλάει και εξυπνάδα από πάνω για να κάτσουμε να πούμε ότι έχει και δίκιο, να του ζητήσουμε και συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο από το 8:15 και μετά: