Eurovision 2024: Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάττι - «Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να...»

«Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάττι - «Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Πρωινό Σουσου με σκοπό να σχολιάσει τον Β ημιτελικό της Eurovision. Ο παρουσιαστής που γνωρίζει και πολύ καλά από μουσική και τον εν λόγω θεσμό, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ελληνικής συμμετοχής.

Όπως ανέφερε, έγιναν μερικά λάθη για τα οποία ίσως έφταιγε και η ίδια η Μαρίνα Σάττι. Υπήρχαν αδυναμίες ενώ μπορούσαν να αποδώσουν παραπάνω. Μάλιστα, σχολίασε και το μονόπλανο το οποίο φάνηκε ερασιτεχνικό.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικου για Σάττι και Eurovision

«Την εκτιμώ βαθύτατα. Θεωρώ ότι έχει κάτι φρέσκο και πολύ μοναδικό. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το περσινό βατερλό με την επιλογή της ΕΡΤ, να βάζει τη Μαρίνα Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης σε έναν θεσμό που είναι σημαντικός τηλεοπτικά αλλά μουσικό όχι τόσο», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάτττι στον ημιτελικό.

«Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να πετάει και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Έχουν γίνει μερικά λάθη, για τα οποία ίσως φταίει και η ίδια. Όταν βλέπω ένα κομμάτι με 9 δημιουργούς, αυτό λέγεται βιομηχανία κατασκευής. Εγώ θα ήθελα από τη Μαρίνα ένα τραγούδι ψυχής. Χθες υπήρχαν αδυναμίες, ενώ μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες. Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά. Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε. Η επίδοση - απόδοση του τραγουδιού χθες ήταν μέτρια. Λόγω του μονοπλάνου είδαμε τις αδυναμίες», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Με αυτή τη σειρά εμφανίζονται οι χώρες στον τελικό! Δείτε τη θέση της Ελλάδας

Το ποσοστό που δίνουν τα στοιχήματα της Eurovision για νίκη της Ελλάδας

Τα προγνωστικά δείχνουν ανακατατάξεις μετά το φινάλε των δύο ημιτελικών, καθώς όλες οι χώρες έχουν δείξει πλέον σχεδόν όλα τα «χαρτιά» τους. Παρόλα αυτά, τα νέα φαίνεται πως δεν είναι και τόσο θετικά για την Ελλάδα, καθώς κατά τη διάρκεια του live, το Zari υποχώρησε στα στοιχήματα της Eurovision, για να επανέλθει στην ένατη θέση, στην οποία και βρίσκεται συχνά από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετοχές.

Η ένατη και η δέκατη θέση έχουν μικρή διαφορά, με την πιθανότητα νίκης να παραμένει στο 1%, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές. Αν επιβεβαιωθούν τα παρακάτω αποτελέσματα, η Μαρίνα Σάττι θα επιστρέψει στην Ελλάδα με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση (ειδικά με δεδομένο ότι είναι άρρωστη) και μία θέση στην τελική δεκάδα της Eurovision. Από την άλλη, δύσκολη είναι η θέση της Κύπρου, αφού βρίσκεται στην 20άδα, με βάση τις μέχρι στιγμής προβλέψεις.

Απόλυτο φαβορί φαντάζει πλέον η Κροατία με τον Baby Lasagna και το Rim Tim Tagi Dim που συγκεντρώνει πιθανότητες 44% για τη φετινή νίκη. Την τριάδα συμπληρώνει το Ισραήλ και η Ελβετία, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Σημειώνεται βέβαια ότι τα παρακάτω ποσοστά σίγουρα θα αλλάξουν μέχρι τη βραδιά του τελικού ή ακόμα και τη διάρκεια της διοργάνωσης, αφού πάντα συμβαίνουν απρόοπτα στην σκηνή ή στις βαθμολογίες της Eurovision και όλα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Eurovision προγνωστικά