Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το πιο sweet & girly beauty look που είναι τώρα trend!

Δες πως μπορείς να το κάνεις και εσύ εύκολα και απλά!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit: @Instagram
Credit: @Instagram

Η γλυκιά παρουσιάστρια του "Ρουκ Ζουκ" Ζέτα Μακρυπούλια, λατρεύει να πειραματίζεται τόσο με το στιλ της όσο και με το beauty look της, όπως εδώ, που επίλεξε ένα κοριτσίστικο makeup look με γήινους και ροζ τόνους σε βλέφαρα και ζυγωματικά, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. (δες εδώ και πως να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου όλη ημέρα)

Μάλιστα για να απογειώσει ακόμη περισσότερο το beauty look της το συμπλήρωσε με ένα μοντέρνο κυματιστό χτένισμα με τα μαλλιά της πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω. (διάβασε για τα messy waves, που είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού)

How to copy το sweet & girly beauty look της Ζέτας Μακρυπούλια

  • Άπλωσε σε πρόσωπο και λαιμό μια αντηλιακή κρέμα προσώπου και μόλις απορροφηθεί καλά εφάρμοσε μια ιδέα από ένα ανάλαφρο υγρό makeup, που θα σου δώσει ήπια κάλυψη και ομοιομορφία.
  • Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε δαμασκηνί απόχρωση, ενώ για να δώσεις μια όψη υγείας στο πρόσωπό σου χρησιμοποίησε ένα ροζ ρουζ, που θα απλώσεις με ένα μεγάλο πινέλο στο κέντρο τους.
  • Για το υπέροχο αυτό έντονο χρώμα στα χείλη επίλεξε ένα υγρό κραγιόν σε σκούρα κόκκινη απόχρωση ξεκινώντας την εφαρμογή από το κέντρο τους.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά στο hair-look σου με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις ένα wavy εφέ. Στη συνέχεια μάζεψε δυο τούφες-δεξιά και αριστερά στο στεφάνι- και στερέωσέ τες μπροστά με μερικά τσιμπιδάκια.

Ζέτα Μακρυπούλια
Credit: @Instagram

Tip

Χάρισε στα χείλη σου μια ασπίδα προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου εφαρμόζοντας πριν από το κραγιόν σου ένα εξειδικευμένο αντηλιακό χειλιών, που θα τα θωρακίσει.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις