Ελένη Μενεγάκη: Πως το λευκό μολύβι ματιών απογείωσε το μακιγιάζ της!

Δες πως να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η ωραία Ελένη της μικρής οθόνης, έχει μια υπέροχη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να μην επιβαρύνει με έντονο μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να τονίσει το υπέροχο βλέμμα της δίνοντάς του έξτρα ένταση και βάθος, όπως εδώ. (δες και ποιο προϊόν χρησιμοποιεί η Kim Kardashian για απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο)

Εργαλείο-κλειδί για τη δημιουργία του συγκεκριμένου beauty look δεν είναι άλλο από το λευκό μολύβι ματιών, το οποίο η Ελένη Μενεγάκη εφάρμοσε στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων για να δώσει περισσότερο φως στο βλέμμα, κάνοντας παράλληλα τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο ξεκούραστο.

Πως η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το λευκό μολύβι στο καθημερινό της μακιγιάζ

Η κούκλα παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα beauty look σε ροζ τόνους, για βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη, το οποίο και συμπλήρωσε με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner στα πάνω βλέφαρα. Αυτό όμως που έκανε πραγματικά διαφορά στο look της και ξεχώρισε ήταν το λευκό μολύβι με το οποίο περίγραψε εσωτερικά τα κάτω βλέφαρα. Χάρη σε αυτήν την ξεχωριστή πινελιά τόνισε ακόμη περισσότερο το υπέροχο χρώμα στα μάτια της, ενώ παράλληλα το βλέμμα της απόκτησε μεγαλύτερη ένταση. Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ της; Φρόντισε να κινηθεί σε ήπιους και διακριτικούς τόνους του ροζ αναδεικνύοντας έτσι την αλαβάστρινη λευκή επιδερμίδα της.

Εάν σου άρεσε το συγκεκριμένο μακιγιάζ και θέλεις να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό μπορείς να συνδυάσεις το λευκό στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων με ένα καφέ μολύβι στην εξωτερική γωνία των ματιών σου. Με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σου θα είναι ακόμη πιο σαγηνευτικό.

Πάρε μια γεύση από το makeup look της