Ελένη Μενεγάκη: To στιλιζαρισμένο ψηλό σινιόν της ήταν η έμπνευση που χρειαζόμασταν αυτή τη σεζόν!

Η παρουσιάστρια ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με hair-look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H κούκλα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, πάντα μας εκπλήσσει και μάλιστα ευχάριστα όχι μόνο με τις στιλιστικές αλλά και με τις beauty επιλογές της τόσο για το μακιγιάζ όσο και για τα hair-look που δοκιμάζει.. (δες και πως η παρουσιάστρια απογείωσε το μακιγιάζ της με ένα λευκό μολύβι ματιών)

Πρόσφατα, μέσα από την εκπομπή της "Ελένη" υιοθέτησε ένα ψηλό στιλιζαρισμένο σινιόν, που η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από εμάς ζηλέψαμε και κάποιες μάλιστα σπεύσαμε να το κάνουμε κιόλας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σικάτο χτένισμα που μπορεί να μας συνοδέψει πρωί και βράδυ και να μας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Η Ελένη Μενεγάκη με υπέροχο ψηλό στιλιζαρισμένο σινιόν

H κούκλα παρουσιάστρια φορώντας ένα σεμιζιέ φόρεμα animal print έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό σινιόν, που ανάδειξε μοναδικά τα υπέροχα χαρακτηριστικά της αλλά και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της. Μάλιστα για να τονίσει ακόμη καλύτερα το χτένισμά της επίλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και ένα αντίστοιχο κολιέ με πέρλα, που έκανε το total look της ακόμη πιο κομψό και διαχρονικό.

Πάρε μια μικρή γεύση από το hair-look της...

Δες πως να το κάνεις και εσύ

Πριν προχωρήσεις με το styling των μαλλιών σου φρόντισέ τα σωστά επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, που θα τα περιποιηθούν αποτρέποντας τυχόν φριζάρισμα. Στη συνέχεια και αφού τα ισιώσεις με μια πρέσα μάζεψε τα σε μια ψηλή αλογοουρά-αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά- και στερέωσε τα καλά με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Στη συνέχεια τοποθέτησε ένα μπομπάρι (αφράτο στρογγυλό αξεσουάρ μαλλιών) πάνω από το λαστιχάκι και στερέωσέ το και αυτό με μερικά τσιμπιδάκια. Μόλις τελειώσεις κρέπαρε τη αλογοουρά σου με μια λεπτή χτένα μαλλιών και γύρισέ τη γύρω από το μπομπάρι τοποθετώντας αρκετά τσιμπιδάκια για να δημιουργήσεις αυτό το αποτέλεσμα. Για τέλειο κράτημα και διάρκεια μόλις ολοκληρώσεις το styling ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών από απόσταση 30 εκατοστών.