Sarah Jessica Parker: Με αυτήν την ιεροτελεστία φροντίδας καταφέρνει να διατηρείται νέα & λαμπερή!

Δες τη ρουτίνα ομορφιάς της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η πρωταγωνίστρια του "And Just Like That", Sarah Jessica Parker αν και στη μικρή οθόνη δείχνει να είναι ιδιαίτερα επιμελής και λεπτομερής με τη ρουτίνα ομορφιάς της στην πραγματική της ζωή η τελετουργία φροντίδας της μάλλον είναι λίγο-έως πολύ- διαφορετική! (δες και τις top beauty μεταμορφώσεις της Carrie Bradshaw από το 2002 μέχρι και σήμερα)

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό αμερικανικό περιοδικό, η 58χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι διατηρεί μια απλή και μίνιμαλ ιεροτελεστία φροντίδας, που αποτελείται από 3 απλά βήματα προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και νεανική.

Πάρε μια γεύση από τη ρουτίνα ομορφιάς της Sarah Jessica Parker

Η στιλάτη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ίδια μια και τα παιδιά της μεγάλωσαν και είναι πλέον 20 και 14 ετών, δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί ότι τώρα πια προτιμά να ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της ακούγοντας podcasts που αφορούν διάφορα κοινωνικά θέματα παρά να ενημερωθεί για το τι προϊόντα να επιλέξει ή πως να τα ενσωματώσει στην ρουτίνα ομορφιάς της.

Sarah Jessica Parker
Shutterstock

Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν θέλω να μπω στο μπάνιο και να αντικρύσω μπροστά μου μια πληθώρα καλλυντικών στον πάγκο μου. Αυτό θα με μπέρδευε πολύ!. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο προσέχω πολύ τι λειτουργεί καλύτερα στο πρόσωπό μου και έτσι προσπαθώ να το ενσωματώσω στην καθημερινότητά μου στο πλαίσιο μιας απλής τελετουργίας φροντίδας» και συνεχίζει: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφιερώνω 30 λεπτά στη φροντίδα του προσώπου μου σε καθημερινή βάση αλλά ό,τι και εάν γίνει- χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη, φθινόπωρο- καθαρίζω καλά την επιδερμίδα μου πριν εφαρμόσω οτιδήποτε».

Τα βήματα-κλεδί της χολιγουντιανής ηθοποιού για μια όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα

Η Parker έχει μια ιεροτελεστία φροντίδας που αποτελείται από 3 κινήσεις-κλεδί. Το πρώτο βήμα της είναι η εφαρμογή του ορού της, ενώ στη συνέχεια απλώνει την ενυδατική της κρέμα, που χρησιμοποιεί κάθε βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη ρουτίνα της ολοκληρώνει ένα balm για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Σημείωσε ότι η αγαπημένη ηθοποιός χρησιμοποιεί προϊόντα από τη RoC, μια μάρκα με την οποία συνεργάζεται από το 2022..