Sarah Jessica Parker: Οι top beauty μεταμορφώσεις της Carrie Bradshaw από το 2002 μέχρι και σήμερα!

Τα καλύτερα makeover της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας στη μηχανή του χρόνου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τη γνωρίσαμε με φυσικά σγουρά ξανθά μαλλιά μόλις άρχισε να προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά «Sex and The City», το 1998, ενώ μέσα στις επόμενες δεκαετίες η ίδια εκτός από trendsetter μετατρέπεται στο αγαπημένο beauty icon για πολλές γυναίκες καθώς πειραματίστηκε με πολλά και διαφορετικά hair looks αλλά και χρώματα στα μαλλιά της, που άλλες φορές λατρέψαμε και άλλες όχι. (δες και τα καλύτερα αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου beauty looks)

O λόγος για τη Sarah Jessica Parker ή αλλιώς την Carrie Bradshaw της μικρής οθόνης, η οποία έχει κάνει το δυναμικό της comeback μαζί με το επιτυχημένο (πλέον) τρίο Cynthia Nixon και Kristin Davis με αφορμή τη δεύτερη σεζόν της σειράς «And Just Like That». (δες και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Just like that» χωρίς τη Σαμάνθα)

Η σειρά προβάλλεται ήδη και στην Ελλάδα από ιδιωτική συνδρομητική πλατφόρμα, ενώ η Carrie Bradshaw έχει γίνει ήδη για μια ακόμη φορά viral για τις statement εμφανίσεις της αλλά και τα μοναδικά της beauty looks. Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά από το 2002 μέχρι και σήμερα.

Οι top beauty μεταμορφώσεις της Sarah Jessica Parkert μέσα στο χρόνο

Το 2002 είναι η χρονιά που κόβει κοντά τα μαλλιά της σε ένα σικάτο καρέ, ενώ παράλληλα αλλάζει και το χρώμα τους επιλέγοντας ένα πιο φωτεινό ξανθό.

sarah jessica parker
Shutterstock

Λίγα χρόνια αργότερα σκουραίνει το χρώμα των μαλλιών της και το 2009, ως γνήσιος χαμαιλέοντας, πειραματίζεται με μακριές αφέλειες κάνοντας το δικό της beauty statement.

sarah jessica parker
Shutterstock

Στις επόμενες δεκαετίες επιστρέφει στο κλασικό της beach wavy hair-look σε μελί αποχρώσεις διανθίζοντας το σε επίσημες εμφανίσεις με εντυπωσιακά head pieces, ενώ περνά και μια μικρή περίοδο όπου δοκιμάζει το «grombre», συνδυάζοντας τα γκρίζα μαλλιά της με highlights στο φυσικό της χρώμα.

Sarah Jessica parker
Shutterstock

Σήμερα, η Sarah στα 57 της χρόνια, πιο φινετσάτη από ποτέ, έχει υιοθετήσει ένα υπέροχο wavy beachy blonde hair look, που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε!

sarah jessica parker
Instagram

Η Sarah στο Instagram

Με 9,3 εκατομμύρια followers, η Sarah Jessica Parker, φαίνεται να έχει μια σχετικά ισορροπημένη σχέση με το μέσο δημοσιεύοντας αναρτήσεις που πραγματικά την αγγίζουν! Η λατρεία της για τη μόδα, τα βιβλία αλλά και την πόλη της Νέας Υόρκης αποτυπώνεται στο προφίλ της, ενώ ακόμη αγαπά να ποστάρει λιγότερο στημένες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και από backstage γυρισμάτων.

sarah jessica parker instagram
Instagram

Παρόλα αυτά, δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Matthew Broderick, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1997 και έχουν αποκτήσει τις 13χρονες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell και τον 19χρονο James Wilkie αλλά και με αγαπημένους συναδέλφους με τους οποίους έχει συνεργαστεί.
Σημείωσε ότι η 57χρονη σταρ λίγα χρόνια πριν δημιούργησε και τη δική της συλλογή παπουτσιών «SJP» με το ομώνυμο κατάστημα να βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν!