Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με sleek hair-look που είναι παντός καιρού & ταιριάζει σε όλες!

Έτσι θα υιοθετήσεις το αγαπημένο της χτένισμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Μετά τη μίνι απόδραση της λαμπερής παρουσιάστριας, στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, η κούκλα Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην παρουσίαση του "Happy Day" πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα το περασμένο ΣΚ βρέθηκε στο Παρίσι απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς στην μητρόπολη της μόδας, Στο ταξίδι-εξπρές που έκανε κατάφερε να γεμίσει τις μπαταρίες της βολτάροντας στο μαγευτικό Παρίσι, ενώ παράλληλα πόζαρε πιο στιλάτη από ποτέ στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.

Με την επιστροφή της η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εβδομάδα της δυναμικά επιλέγοντας ένα υπέρκομψο μίνι φόρεμα το οποίο συμπλήρωσε με ένα γήινο μακιγιάζ, ενώ για χτένισμά της προτίμησε το αγαπημένο της sleek hair-look που ολοκλήρωσε μοναδικά το total look της. Το συγκεκριμένο χτένισμα φαίνεται ότι είναι από τις top επιλογές της που μάλιστα της πάει και πάρα πολύ καθώς τονίζει τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ παράλληλα βγάζει ένα σικάτο και φινετσάτο αποτέλεσμα. (δες και τη Τζένη Μελιτά με το πιο hot σινιόν της σεζόν & πως να το πετύχεις χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια)

Δες το sleek hair-look που υιοθέτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ταιριάζει σε όλες!

Κάν'το εύκολα & απλά

  • Ξεκίνα αφού προηγουμένως φροντίσεις τα μαλλιά σου με μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης που θα ενυδατώσει τα μαλλιά σου σε βάθος αποτρέποντας τυχόν φριζάρισμα.
  • Στη συνέχεια στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου με το σεσουάρ στον κρύο αέρα και κάνε μια χωρίστρα στη μέση με τη βοήθεια μιας χτένας.
  • Τώρα για να θωρακίσεις την τρίχα από τη θερμότητα των εργαλείων styling ψέκασε κατά μήκος των μαλλιών σου με ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι μαλλιών.
  • Μετά με μια πρέσα μαλλιών ή με το σεσουάρ σου και μια στρογγυλή βούρτσα ίσιωσε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου.
  • Μόλις ολοκληρώσεις ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και εφάρμοσε μερικές σταγόνες από ένα έλαιο στις άκρες τους για να πετύχεις αυτό το υπέροχο sleek hair εφέ.