Η Τζένη Μελιτά με το πιο hot σινιόν της σεζόν - Δες πως να το πετύχεις χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια!

Η παρουσιάστρια έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Με ένα σούπερ σικάτο ψηλό σινιόν,τύπου μπανάνα, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον", η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά.

Η μπριόζα παρουσιάστρια, που πειραματίζεται με διάφορα beauty look, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά επιλέγοντας για χτένισμα το υπέροχο αυτό ψηλό σινιόν, που θύμιζε beauty icons από περασμένες δεκαετίες. (δες και 4+1 βήματα αναδόμησης για υγιή & λαμπερά μαλλιά το φθινόπωρο από τον colorist & hair-expert, Γιώργο Δέμο)

Το σούπερ hot σινιόν της παρουσιάστριας Τζένης Μελιτά και πως να το πετύχεις και εσύ

Εάν λατρεύεις τα ψηλά σινιόν, αυτό είναι μια πολύ καλή εκδοχή του που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάποια στιγμή. Πρόκειται για το σινιόν, τύπου μπανάνα, που τονίζει μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, ενώ ακόμη είναι κλασικό και διαχρονικό βγάζοντας παράλληλα μια ρετρό διάθεση.

Τζένη Μελιτά
Instagram

Δες πως να υιοθετήσεις το σινιόν τύπου μπανάνα βήμα-βήμα

  • Για να το πετύχεις θα πρέπει αρχικά να ξεκινήσεις δημιουργώντας ένα sleek look για τα μαλλιά σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια πρέσα μαλλιών με την οποία θα ισιώσεις τούφα-τούφα τα μαλλιά σου αφού προηγουμένως ψεκάσεις κατά μήκος τους ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι, που θα τα θωρακίσει από τη θερμότητα.
  • Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώσεις με το ίσιωμα κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά χτένισε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω σε μια αλογορουρά την οποία θα στριφογυρίσεις προς τα μέσα κα προς τα πάνω δημιουργώντας το σχήμα της μπανάνας.
  • Μόλις το καταφέρεις στερέωσε εσωτερικά την "μπανάνα" με αρκετά τσιμπιδάκια ή ακόμη και και με ένα χτενάκι.
  • Στην περίπτωση που θέλεις έξτρα όγκο στην κορυφή μπορείς πριν τα μαζέψεις μπορείς να τα κρεπάρεις στις ρίζες, ενώ εάν θέλεις να προσθέσεις μια μοντέρνα πινελιά στο χτένισμά σου άφησε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά.
  • Σε κάθε περίπτωση για να δώσεις κράτημα και διάρκεια στο hair-look του ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και εφάρμοσε λίγο έλαιο μαλλιών σε τριχούλες ή φύτρες που πετάνε.