Hailey Bieber: Ποιό είναι το must-have προϊόν που χρησιμοποιεί για τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια της;

Δες ποιό είναι και που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το πανέμορφο super-model και influencer, Hailey Bieber, αν και έχει δημιουργήσει το δικό της επιτυχημένο beauty brand με προϊόντα φροντίδας προσώπου- ονόματι Rhode- δεν παύει να έχει και κάποιες άλλες must-have skincare και makeup επιλογές από άλλες μάρκες καλλυντικών, που από ό,τι φαίνεται δεν αλλάζει με τίποτα! (δες και την ιεροτελεστία φροντίδας της Sarah Jessica Parker για να διατηρείται νέα & λαμπερή)


Έτσι, παράλληλα με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της σειράς της στο νεσεσέρ της θα βρεις, μεταξύ άλλων, τουλάχιστον 2-3 επιλογές από αγαπημένα καλλυντικά που δεν αποχωρίζεται ποτέ και την κάνουν να δείχνει όμορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση.

Ποιό είναι το αγαπημένο προϊόν της Hailey Bieber για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια;

Η Hailey σε πρόσφατη εξομολόγησή της για λογαριασμό γνωστού περιοδικού είπε έχει μια μίνιμαλ ρουτίνα για τη φροντίδα των φρυδιών της. Γι' αυτό το Anastasia Beverly Hills Brow Gel είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην ιεροτελεστία ομορφιάς της. Και αυτό γιατί η εφαρμογή του είναι πραγματικά παιχνιδάκι!

Απλά χρησιμοποιεί τη μάσκαρα της συσκευασίας για να χτενίσει προσεκτικά τα φρύδια της και αυτό ήταν! Τα φρύδια αμέσως δείχνουν περιποιημένα και καλοφροντισμένα μέσα από ένα υπέροχο τελείωμα που είναι απόλυτα φυσικό.

Hailey Bieber_brow
Instagram

Γνώρισε καλύτερα το Anastasia Beverly Hills Brow Gel

Πρόκειται για ένα διάφανο τζελ που ταιριάζει σε όλους τους τόνους φρυδιών. Η μοναδική του σύνθεση με εκχύλισμα χαμομηλιού, ενυδατώνει τις τρίχες και προσφέρει ένα φυσικό, γυαλιστερό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τιθασεύει τις τριχούλες από τα φρύδια και τα διατηρεί καλοφροντισμένα όλη μέρα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι ιδανικό για vegan καθώς δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

anastasia_browgel


Πως να το χρησιμοποιήσεις...

Άπλωσέ το προσεκτικά πάνω από το μολύβι φρυδιών σου. Πριν το χρησιμοποιήσεις σκούπισε ελαφρά το βουρτσάκι για να απομακρύνεις το επιπλέον προϊόν που συνήθως υπάρχει στη βάση του. Στη συνέχεια άπλωσε το τζελ με μικρές, ανοδικές κινήσεις προς τη φορά των φρυδιών. Διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora.