Η Δούκισσα Νομικού με την πιο τέλεια απόχρωση κραγιόν που είναι ιδανική πρωί-βράδυ!

Βρήκαμε το κραγιόν που φόρεσε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NPD Photo Agency
NPD Photo Agency

Η κούκλα παρουσιάστρια και πρέσβειρα της L'Oréal Paris, Δούκισσα Νομικού, είναι ιδιαίτερα τολμηρή με το μακιγιάζ της και έτσι πολύ συχνά δεν διστάζει να πειραματίζεται ακόμη και με έντονες αποχρώσεις τόσο στα βλέφαρα όσο στα χείλη, όπως εδώ. (δες και τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Kendall Jenner στη Δούκισσα Νομικού)

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η dutchesss αποκάλυψε στους φανατικούς της followers ότι έκανε το δικό της crash test δοκιμάζοντας το νέο υγρό ματ κραγιόν Le Matte Resistance της L'Oréal Paris -στη φλογερή κόκκινη απόχρωση No 420-μέσα από ένα εντυπωσιακό beauty look, που φυσικά έριξε κυριολεκτικά το Instagram!

O λόγος; Η υπέροχη αυτή κόκκινη απόχρωση του Le Matte Resistance της L'Oréal Paris ήταν ιδανική για να αναδείξει την πορσελάνινη επιδερμίδα της αλλά και για να τονίσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Σημείωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν σούπερ εντυπωσιακό μια και η πανέμορφη Δούκισσα ολοκλήρωσε το beauty look της με ένα διακριτικό και σχεδόν nude μακιγιάζ σε βλέφαρα και ζυγωματικά. Φυσικά πριν εφαρμόσει το νέο υγρό ματ κραγιόν φρόντισε να "χτίσει" την τέλεια βάση, που το τόνισε ακόμη περισσότερο.

Δες την τέλεια απόχρωση κραγιόν που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού

Μάθε περισσότερα για το νέο υγρό ματ κραγιόν της L'Oréal Paris

Το νέο Infaillible Le Matte Resistance, προσφέρει έντονο χρώμα με διάρκεια έως και 16 ώρες. Μέσα από μια ανάλαφρη αίσθηση, η πολύτιμη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ κρατά τα χείλη ενυδατωμένα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει μια έντονη απόδοση χρώματος μόνο με ένα πέρασμα, χωρίς να λερώνει αφήνοντας ένα ματ φινίρισμα που διαρκεί όλη μέρα.

lorealparis_lipstick

To how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε το πινέλο ακριβείας και εφάρμοσε ξεκινώντας από το κέντρο των άνω χειλιών σου. Μετά δούλεψε από το κέντρο προς τις εξωτερικές άκρες των χειλιών και στη συνέχεια πέρασε και γέμισε όλο το κάτω χείλος.