Δούκισσα Νομικού - Kendall Jenner: «Ο στενός μου κύκλος και οι άνθρωποι που...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του top model

«Είναι σχεδόν πάντα τα ίδια για εμένα και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Δούκισσα Νομικού
Instagram/ Δούκισσα Νομικού

Η Kendall Jenner, η οποία είναι και παγκόσμια πρέσβειρα της L' Oreal Paris, παραχώρησε μία εκ βαθέων προσωπική συνέντευξη στη Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην πόλη του φωτός για την εβδομάδα μόδας, η οποία ρίχνει αυλαία σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Ανάμεσά τους έχουν βρεθεί και άλλα ονόματα του χώρου του modeling, αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως η Camila Cabello, Helen Mirren και η Eva Longoria.

Τι είπε στη Δούκισσα Νομικού το fashion model, Kendal Jenner

Ανάμεσα στις λαμπερές εμφανίσεις τους και τις αστραφτερές πασαρέλες οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συνομιλήσουν για κρυμμένες πτυχές του διεθνούς μοντέλου, σε μία συνέντευξη που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!" του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

«Ο στενός μου κύκλος και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου με εμπνέουν καθημερινά», δήλωσε αρχικά για τα άτομα που την περιβάλουν. «Οι γυναίκες που θαυμάζω, ακόμα και οι άνδρες, η μητέρα μου, η γιαγιά μου, οι αδερφές μου, είναι πολύ δυνατές γυναίκες. Είμαι πραγματικά ευγνώμων», τόνισε.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκρίθηκε, πως νιώθει και η ίδια πολύ δυνατή, αν και έχει τις μέρες της, όπως όλοι, «Είμαι και εγώ άνθρωπος στο τέλος της ημέρας». «Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα, ότι είμαι καθημερινά καλά. Όταν έχω τις μέρες μου, νομίζω ότι έχω μάθει μέσα από αυτές πολλές προσωπικές τεχνικές, γιατί είναι διαφορετικές για τον καθένα, ώστε να ανεβάζω τον εαυτό μου και να του μιλάω», συμπλήρωσε. Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι «Νομίζω ότι το να θυμίζεις στον εαυτό σου την ομορφιά σου και τη δουλειά σου, τόσο την εσωτερική σου, όσο και την εξωτερική ομορφιά, την αξία σου και το ότι αξίζεις όμορφα πράγματα, το να έχεις ευγνωμοσύνη για τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω σου σε κάνει να μην έχεις τόσες αρνητικές σκέψεις τόσο συχνά», συμπέρανε.

«Είναι σχεδόν πάντα τα ίδια για εμένα και την οικογένειά μου (τα Χριστούγεννα). Περνάμε τα Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια. Είμαι συνήθως εκεί. Βασικά πάντα εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τις διακοπές, γιατί ενθουσιάζομαι με το να βρίσκομαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω, να περνάω χρόνο με τα ζώα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου», εξομολογήθηκε. Σημείωσε, πως «Έχω τέσσερα άλογα και ένα σκύλο».

«Μέσα στην τσάντα μου κάθε μέρα έχω το ματ κραγιόν μου, προφανώς έχω το πορτοφόλι μου και το κινητό μου. Και εκτός από αυτά, έχω πάντα γυαλιά ηλίου, για κάθε φορά που θέλω να πηγαίνω κάπου incognito. Τη φωτογραφική μου μηχανή, πάντα έχω τη φωτογραφική μηχανή μαζί μου», πρόσθεσε το γνωστό top model. «Χρησιμοποιώ το κινητό μου όλη την ώρα, αλλά έχω και την κάμερά μου μαζί, γιατί μου αρέσει να την έχω σε περίπτωση που με εμπνεύσει κάτι, ή που θέλω να βγάλω φωτογραφίες τους φίλους μου», ολοκλήρωσε τη συνέντευξη.

Οι Δούκισσα Νομικού και Kendall Jenner έβγαλαν μαζί και φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία η πρώτη ανάρτησε στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα:

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που μιλάει το top model: