Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε ένα από τα πιο iconic 90's hair-look που είναι πηγή έμπνευσης!

Η επιστροφή στη θρυλική δεκαετία είναι γεγονός

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του "Shopping Star", Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκτός από style icon είναι και χαμαιλέοντας τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα hair-looks που δοκιμάζει εντός και εκτός πλατό. Έτσι και εδώ έφερε στοιχεία από τη θρυλική δεκαετία των 90's και τα ενσωμάτωσε στο hair-look της, που η ίδια ονομάτισε χαριτολογώντας ως "Les boucles Croissant". (δες την παρουσιάστρια και με κόκκινο κραγιόν που της πάει πολύ)

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα υπέροχο 90's hair-look που είναι πηγή έμπνευσης

Bounchy hair με σούπερ όγκο, επιμελώς ατημέλητα σινιόν αλλά και λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της εμβληματικής δεκαετίας του 1990 που όλες μας έχουμε λατρέψει και από ό,τι φαίνεται θα υιοθετήσουμε ξανά μια και οι τάσεις από αυτήν την εμβληματική δεκαετία έχουν επιστρέψει δυναμικά αυτή τη σεζόν. Έτσι, η κούκλα Ηλιάνα με έμπνευση από τα bounchy hair ή με άλλα λόγια τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με όγκο, κατάφερε να δημιουργήσει και μάλιστα πολύ επιτυχημένα τη δική της εκδοχή φέρνοντας τη συγκεκριμένη τάση στα μέτρα της αλλά και στην εποχή μας.

Ηλιάνα Παπαγεργίου_μαλλιά
Instagram

Πως να το πετύχεις

  • Αρχικά ξεκίνα από τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σου. Επίλεξε λοιπόν την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου και μην αμελείς τη στοχευμένη φροντίδα τους μετά το λούσιμο εφαρμόζοντας μια μαλακτική κρέμα μαλλιών ή μια μάσκα, που θα τα ενυδατώσει και θα τα θρέψει σε βάθος.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με τη φροντίδα τους μπορείς να προχωρήσεις στο styling. Ψέκασε λοιπόν σε στεγνά μαλλιά-κατά μήκος τους- ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν .
  • Τώρα με μια λεπτή χτένα μαλλιών κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με τη βοήθεια μιας πρέσας μαλλιών ή ενός σεσουάρ και μιας στρογγυλής βούρτσας δημιούργησε αυτούς τους ανάλαφρους κυματισμούς γυρνώντας τα μαλλιά σου τούφα-τούφα.
  • Για έξτρα όγκο στη ρίζα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ξηρό σαμπουάν, το οποίο θα σου δώσει το volume up για το συγκεκριμένο hair-look.