Ηλιάνα Παπαγεωργίου To κόκκινο κραγιόν της πάει πολύ!

Δες τη φλογερή απόχρωση που επέλεξε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η κούκλα παρουσιάστρια του «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λατρεύει την ένταση στα χείλη, η οποία αναδεικνύει μοναδικά την αλαβάστρινη επιδερμίδα της. (δες γιατί αυτό το φθινόπωρο τα χείλη «βάφονται» κόκκινα με υπέροχες ματ αποχρώσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας)

Έτσι πολύ συχνά επιλέγει φλογερά κραγιόν για να τα «ντύσει», όπως εδώ, συμπληρώνοντας το εντυπωσιακό αυτό beauty look με ένα κλασικό wavy εφέ για τα μαλλιά της. Παρακάτω θα δεις πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Δες πως να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

  • Σε καλά περιποιημένη επιδερμίδα πέρασε μια ιδέα από ένα κόμπακτ makeup.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια μπεζ σκιά ως βάση και πάνω από αυτή πέρασε μια καφέ για να δημιουργήσεις αυτό το διακριτικό εφέ.


    Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    Instagram
  • Μόλις ολοκληρώσεις σχημάτισε μια λεπτή γραμμή με ένα μαύρο eyeliner στα πάνω βλέφαρα και μετά άπλωσε δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Για τα ζυγωματικά επίλεξε ένα κρεμώδες ρουζ σε φυσική απόχρωση το οποίο και θα εφαρμόσεις στο κέντρο τους, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα κρεμώδες κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση που θα απλώσεις ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σου.
  • Τέλος, για το hair-look σου κάνε μια χωρίστρα τη μέση και μετά με τη βοήθεια ενός αφρού μαλλιών σχημάτισε με τα δάκτυλά σου ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ.

Tip

Πριν ξεκινήσεις με το μακιγιάζ σου εφάρμοσε λίγο σέρουμ φρυδιών κατά μήκος τους και άφησέ το να απορροφηθεί πριν προχωρήσεις στο σχηματισμό τους με μια ειδική μάσκαρα.

Δες πως να το πετύχεις