Ελένη Χατζίδου: Με στιλιζαρισμένο wavy hair-look που θυμίζει σταρ του παλιού Χόλιγουντ!

Η παρουσιάστρια έκανε και πάλι αίσθηση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η μπριόζα παρουσιάστρια του "Breakfast@Star", Ελένη Χατζίδου έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις υιοθετώντας ένα εντυπωσιακό hair-look που είχε κάτι από παλιό Χόλιγουντ και η αλήθεια είναι ότι το λατρέψαμε!

Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ θυμόμαστε ότι ένα από τα iconic hair-look που υιοθέτησαν οι πιο λαμπερές σταρ της εποχής δεν ήταν άλλο από το retro wavy look, που χαρακτηρίζεται από ένα εντυπωσιακό wavy εφέ για τα μαλλιά. Αυτό εξάλλου φαίνεται να ήταν και το inspo της λαμπερής παρουσιάστριας προκειμένου να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ δοκιμάζοντας το συγκεκριμένο hair-look. (δες και το iconic 90's hair-look που υιοθέτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είναι πηγή έμπνευσης)

Δες το στιλιζαρισμένο wavy hair-look που υιοθέτησε η Ελένη Χατζίδου

Η πανέμορφη Ελένη, επέλεξε για την πρόσφατη εμφάνισή της εντός πλατό ένα στιλιζαρισμένο κυματιστό εφέ με χωρίστρα στη μέση, που αναδείκνυε μοναδικά το υπέροχο καστανό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ παράλληλα απογείωσε το σικάτο look της. Το συγκεκριμένο ρετρό χτένισμα είναι ιδανικό για πρωινές κα βραδινές εμφανίσεις, ενώ μπορεί να σε βγάλει και ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Τέλειο combo; Ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν στα χείλη που έδωσε μια ξεχωριστή πινελιά στο total look της.

Πως να κάνεις εύκολα & απλά

  • Αφού στεγνώσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου με μια βαμβακερή πετσέτα ή με ένα σεσουάρ στον κρύο αέρα κάνε μια χωρίστρα στο πλάι με τη βοήθεια μιας χτένας.
  • Στη συνέχεια ψέκασε κατά μήκος των μαλλιών σου και από απόσταση 30 εκατοστών με ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι που θα τα θωρακίσει από τη θερμότητα των εργαλείων styling.
  • Τώρα μπορείς να προχωρήσεις στο styling. Εφοδιάσου με μια πρέσα μαλλιών και γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με όλα τα μαλλιά χτένισέ τα προσεκτικά με καθοδική φορά με μια πλατιά βούρτσα.
  • Για τέλειο φινίρισμα ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών ή εφάρμοσε μερικές σταγόνες από ένα έλαιο μαλλιών κατά μήκος τους.