Η Lady Gaga με νέο shag haircut που απογειώνει το rock look της!

Το δημοφιλές ποπ idol δοκίμασε μια νέα κουπ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Lady Gaga, έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση δοκιμάζοντας ένα shag haircut που έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. (δες και τη Dua Lipa που έγινε μια φλογερή κοκκινομάλλα και είναι πιο σέξι από ποτέ)

Η εμβληματική τραγουδίστρια και νικήτρια ενός Grammy εμφανίστηκε με το νέο της hair-look, ένα υπέροχο και φρέσκο shag με μακριές αφέλειες, λίγες ημέρες πριν στη Νέα Υόρκη, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στο Greenwich Village για μια εμφάνιση έκπληξη με τους Rolling Stones για τον εορτασμό του νέου τους άλμπουμ, "Hackney Diamonds", στο Racket NYC.

Δες το νέο shag haircut της Lady Gaga που απογείωσε το rock look της

Το νέο shag κούρεμα της τραγουδίστριας, που έφτανε μέχρι τους ώμους, συμπληρώθηκε από υπέροχα φιλαρίσματα αλλά και μακριές αφέλειες στο μπροστινό μέρος, που έδεναν τέλεια με το smokey eye look που υιοθέτησε για την παραπάνω εμφάνισή της. Θυμίζουμε ότι δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που η Lady Gaga πειραματίζεται με το hair-look της δοκιμάζοντας τα πιο hot trends.

Μάθε περισσότερα για το shag haircut...

Η συγκεκριμένη κουπ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής τη θρυλική δεκαετία του 1980, ενώ πρόσφατα φαίνεται να έχει κάνει δυναμικό comeback με πολλές σταρ του Χόλιγουντ και influencers, όπως οι: Miley Cyrus, Selena Gomez, Taylor Swift να την έχουν ήδη υιοθετήσει. Τι είναι όμως το shag; Πρόκειται για ένα ροκ κούρεμα και δείχνει επιμελώς ατημέλητο. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το φιλάρισμα, οι μακριές αφέλειες και το messy εφέ, ενώ μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα με την προϋπόθεση φυσικά ότι τα μαλλιά σου δεν είναι πολύ κοντά και έχουν ένα μεσαίο μήκος. Παρόλα αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το φιλάρισμα να μην ξεκινάει από τις ρίζες των μαλλιών σου αλλά πιο χαμηλά προκειμένου να μην είναι υπερβολικό. Σημείωσε ότι ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε σπαστά ή σγουρά μαλλιά χαρίζοντας ένα φρέσκο και νεανικό haircut με ροκ πινελιές.