H Dua Lipa έγινε μια φλογερή κοκκινομάλλα και είναι πιο σέξι από ποτέ!

Δες τη σούπερ αλλαγή που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η κούκλα τραγουδίστρια, Dua Lipa, αν είναι χαμαιλέοντας του στιλ τα τελευταία χρόνια διατηρεί πιστά το signature hair-look της, το οποίο δεν ήταν άλλο από τα μακριά μαύρα μαλλιά, που αποτελούσε μέχρι και πρόσφατα και σήμα κατατεθέν της.

Όλα αυτά όμως μάλλον είναι πλέον παρελθόν αφού πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών της δοκιμάζοντας ένα φλογερό κόκκινο, που από ό,τι φαίνεται της πάει πολύ! (δες και το vintage brunette, τη ζεστή απόχρωση που πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου αυτό το φθινόπωρο)

Δες την αλλαγή που έκανε η Dua Lipa στο χρώμα των μαλλιών της από μελαχρινή σε φλογερή κοκκινομάλλα

Λίγα λόγια για το νέο της hair-look

H σημαντική αλλαγή που έκανε η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών επιλέγοντας ένα βαθύ κόκκινο χρώμα που ταιριάζει πολύ στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, την οποίο και τονίζει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα διατήρησε το υπέροχο μήκος στα μαλλιά της, που τη βοηθά να δημιουργεί ανάλαφρους κυματισμούς ή ακόμη και υπέροχα sleek hair looks για να κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνισή της.

Αφορμή για τη νέα αλλαγή στο hair-look της ήταν το λανσάρισμα του νέου της άλμπουμ, το οποίο έχει επιρροές από τη ροκ σκηνή και συνδυάζει grungy στοιχεία της δεκαετίας των '90. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για την μεταμόρφωσή της σε μια φλογερή κοκκινομάλλα προκειμένου να αναβιώσει μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που δεν ήταν άλλη από το κόκκινο χρώμα, που ήταν πολύ δημοφιλές τη συγκεκριμένη δεκαετία.

Φρόντισέ το σωστά

Εάν ακολουθήσεις και εσύ τη συγκεκριμένη τάση επένδυσε σε μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, που θα φροντίσει το χρώμα τους διατηρώντας αναλλοίωτο και για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Και μην ξεχνάς, το conditioner αλλά και η μάσκα μαλλιών είναι τα προϊόντα-κλειδί που σε βοηθήσουν να κρατήσεις ζωντανό το συγκεκριμένο χρώμα.