Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μονοχρωματικό μακιγιάζ που υιοθέτησε είναι ό,τι πιο chic έχουμε δει!

Mε brick-red αποχρώσεις σε βλέφαρα και ζυγωματικά έκανε και πάλι αίσθηση

Βάσω Αργυρέα
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Με γήινες, brick-red αποχρώσεις η κούκλα παρουσιάστρια του "Shopping Star", Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έστρεψε για μια ακόμη φορά όλα τα βλέμματα πάνω της επιλέγοντας μια από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το μονοχρωματικό μακιγιάζ. (δες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και με κόκκινο κραγιόν που της πάει πολύ)

Για να δημιουργήσει το μονοχρωματικό beauty look η πανέμορφη Ηλιάνα επέλεξε τη συγκεκριμένη απόχρωση τόσο για τα βλέφαρα όσο και για τα ζυγωματικά και τα χείλη καταφέρνοντας να υιοθετήσει ένα υπέροχο μακιγιάζ, που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα.

Πως να πετύχεις το μονοχρωματικό μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Εύκολα και απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου γήινη απόχρωση-που στην περίπτωση της Ηλιάνας ήταν η brick-red- και να «ντύσεις» με αυτήν τα βλέφαρα, τα ζυγωματικά και τα χείλη. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου θα βγάζει την επιθυμητή μονοχρωμία, η οποία θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ηλιάνα παπαγεωργίου_μονοχρωματικό_μακιγιάζ
Instagram

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Στην περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο makeup look μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολυ-χρηστικά προϊόντα όπως μια terracotta, την οποία θα εφαρμόσεις εκτός από τα ζυγωματικά και στα βλέφαρα προκειμένου να πετύχεις το μονοχρωματικό μακιγιάζ ακόμη πιο εύκολα. Ακόμη ρουζ σε κρεμώδη υφή αλλά και υγρά κραγιόν στις αποχρώσεις της γης είναι τα ιδανικά προϊόντα, τα οποία μπορείς να απλώσεις με τα δάκτυλά σου σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη.

Ταιριάζει σε όλες;

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανικό και για τις πιο σκουρόχρωμες. Ακόμη δείχνει τέλειο τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις αναδεικνύοντας μοναδικά τα χαρακτηριστικά σου.