Victoria Beckham: Αυτή είναι η μεταξωτή μαξιλαροθήκη στην οποία «ορκίζεται» για υγιή επιδερμίδα & λαμπερά μαλλιά - Που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει;

Δες ποιά είναι και όλα τα οφέλη της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, τραγουδίστρια και fashion icon, Victoria Beckham, που μαζί με τον σύζυγό της, David Beckham έχουν επαναπροσδιορίσει τον πλανήτη της μόδας και της ομορφιάς φαίνεται ότι έχει καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς, τα οποία και δεν αλλάζει με τίποτα.

Ένα από αυτά είναι και μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη της εταιρίας Slip, που είναι top στην κατηγορία της, η οποία προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες και τα πολύτιμα οφέλη της στο δέρμα και στα μαλλιά σου. (δες και πως να βάλεις φρένο στα σημάδια του χρόνου με τα κατάλληλα προϊόντα που διατηρήσουν το πρόσωπό σου φρέσκο και νεανικό)

Η Victoria Beckham ορκίζεται στη μεταξωτή μαξιλαροθήκη για υγιή επιδερμίδα & λαμπερά μαλλιά

Το μυστικό για τα οφέλη της κρύβεται στη μεταξένια σύνθεσή της. Και αυτό γιατί το μετάξι διατηρεί την επιδερμίδα σου καλά ενυδατωμένη βοηθώντας τα προϊόντα που εφαρμόζεις λίγο πριν κοιμηθείς να απορροφηθούν καλύτερα από το δέρμα σου, ενώ ακόμη αποτρέπει τυχόν φριζάρισμα στα μαλλιά σου.

Victoria Beckham
Instagram

Που θα τη βρεις και πόσο κοστίζει;

Τη μεταξωτή αυτή μαξιλαροθήκη θα τη βρεις on-line στα καταστήματα Sephora στην τιμή των € 99,95. Είναι μια μαξιλαροθήκη μεγάλου μεγέθους που κατασκευάζεται από μετάξι μουριάς ανώτερης ποιότητας για τον απόλυτο ύπνο ομορφιάς.

slipcase


Μάθε λίγα περισσότερα για τη μαξιλαροθήκη

Το μετάξι Slipsilk, από το οποίο είναι φτιαγμένη είναι τόσο απαλό που επιτρέπει στην επιδερμίδα και τα μαλλιά να γλιστρούν στην επιφάνειά του διατηρώντας την επιδερμίδα προστατευμένη και ενυδατωμένη, μειώνοντας την εμφάνιση ψαλίδας στα μαλλιά και εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ενός χτενίσματος. Σημείωσε ότι οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες με το πέρασμα του χρόνου προκαλούν ερεθισμούς, ειδικά στο ευαίσθητο δέρμα αλλά και φθορά στα μαλλιά.

Συγκεκριμένα, το βαμβάκι προκαλεί ένα αίσθηση τραβήγματος στην επιδερμίδα, ενώ ακόμη μπερδεύει τα μαλλιά με αποτέλεσμα αφενός να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπό σου και αφετέρου πρόκληση φθορών στα μαλλιά σου. Τέλος, η σύνθεση της συγκεκριμένης μαξιλαροθήκης θα σε βοηθήσει να αποτρέψεις το σπάσιμο διατηρώντας παράλληλα το χτένισμά σου αναλλοίωτο μέχρι την επόμενη ημέρα.