Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πειραματίστηκε με την πιο απροσδόκητη απόχρωση στο μανικιούρ της!

Η παρουσιάστρια μας εξέπληξε ευχάριστα με την επιλογή της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H πανέμορφη παρουσιάστρια του "Happy Day", Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε για ακόμη φορά την ανατροπή της δοκιμάζοντας για το μανικιούρ του φθινοπώρου μια αντισυμβατική απόχρωση. (δες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και με sleek hair-look που είναι παντός καιρού & ταιριάζει σε όλες)

Συγκεκριμένα, η λαμπερή Σταματίνα, στο πλαίσιο digital καμπάνιας για μια νέα συλλογή βερνικιών, για την οποία είναι και ambassandor, επέλεξε για το χρώμα των νυχιών της μια ανοιχτή απόχρωση σε μπλε Raf, με την οποία πραγματικά ενθουσίασε τους followers της στο Instagram.

Η υπέροχη αυτή απόχρωση, παρότι απροσδόκητη για το μανικιούρ αυτής τη σεζόν έδειχνε εξαιρετικά εντυπωσιακή σε συνδυασμό με το μακρύ μήκος των νυχιών της αλλά και το αμυγδαλωτό τους σχήμα, που την τόνιζαν ακόμη περισσότερο.

Aυτό είναι το εντυπωσιακό μανικιούρ της σε Light Blue Raf με το οποίο πειραματίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Υιοθετώντας ένα denim total look η κούκλα παρουσιάστρια φαίνεται ότι βρήκε την ιδανική απόχρωση μανικιούρ για να το σετάρει, την οποία μάλιστα συμπλήρωσε ιδανικά ένα cat eye makeup look και μια πλεξίδα για το hair-look της, που το έκαναν και πιο sporty.

Η ίδια θέλοντας να σχολιάσει την επιλογή της έγραψε με τον γνωστό παιχνιδιάρικο τρόπο κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram: "Feeling blue? Άλλαξε τη διάθεσή σου με την απόλυτη μπλε απόχρωση 749 - Light Blue Raf!".

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ανοιχτόχρωμης ή σκουρόχρωμης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό και με άλλους τόνους όπως nude ή παστέλ. Ακόμη το μπλε ραφ ταιριάζει πολύ με τους τόνους του ροζ. Γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να το φοβηθείς αλλά να το τολμήσεις όπως άλλωστε έκανε και η αγαπημένη μας παρουσιάστρια.

Δες και μερικές ιδέες για να δοκιμάσεις το light blue raf στο μανικιούρ σου αλλιώς...

Graphic mix & match

Geometry inspo

Nail art