Monica Bellucci: Τα 4 μυστικά ομορφιάς που διατηρούν την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή στα 58 της!

Αυτοί είναι οι beauty κανόνες που ακολουθεί...

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η ηλικία φαίνεται ότι είναι ένας απλός αριθμός για την εντυπωσιακή ηθοποιό, η οποία στα 58 της εξακολουθεί να είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ! (δες και γιατί η ηθοποιός Brooke Shields απαρνείται το botox & προτιμά τη φυσική της ομορφιά)

Συγκεκριμένα, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Monica Bellucci, που βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της και αισθάνεται μεγάλη τύχη να μεγαλώνει και να βλέπει τα παιδιά της μια και οι οικογένεια, οι φίλοι αλλά και η δουλειά της είναι αυτά που τη γεμίζουν με ζωή!

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός που αυτήν την περίοδο φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του καταξιωμένου σκηνοθέτη, Tim Barton, στο παρελθόν έχει αποκαλύψει μέσα από διάφορες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει μερικά καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς που τη βοηθούν να διατηρεί τη νεανικότητά της. Εμείς ανακαλύψαμε μερικά από αυτά.

4 skincare tips για τη νεανική και λαμπερή επιδερμίδα της Monica Bellucci

  1. Δεν αμελεί τον καλό καθαρισμό της επιδερμίδας της. Η ηθοποιός καθαρίζει καλά την επιδερμίδα της τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρεί εκτός από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα της, ενώ ακόμη το αφήνει να αναπνεύσει.
  2. Ενυδατώνει το πρόσωπό της πρωί και βράδυ. Η Monica ενυδατώνει την επιδερμίδα της τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή ιεροτελεστία φροντίδα της. Μάλιστα, το βράδυ εφαρμόζει συμπληρωματικά και μια πλούσια κρέμα νύχτας, που ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα της από τυχόν φθορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι φροντίζει να πίνει πολύ νερό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
    monica_belluci_beautysecrets
    NDP Photo Agency
  3. Δεν ξεχνά τη φροντίδα για το σώμα της. Όπως ακριβώς ενυδατώνει καλά το πρόσωπό της έτσι περιποιείται και το σώμα της εφαρμόζοντας πάντα μετά το μπάνιο της μια πλούσια ενυδατική λοσιόν σώματος.
  4. Περιποιείται πάντα τα χείλη της. Και εδώ η ενυδάτωση είναι η λέξη-κλειδί για την ηθοποιό. Μάλιστα, η ίδια θεωρεί ότι το να διατηρεί τα χείλη της καλά ενυδατωμένα αποφεύγοντας την ξηρότητα και την αφυδάτωση είναι ένα μυστικό ομορφιάς του την κρατά φρέσκια και δροσερή. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη της είναι πάντα ζουμερά και λαχταριστά αναδεικνύοντας μια νεανική εμφάνιση.