Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σέταρε το total denin look με φούξια κραγιόν & "έριξε" το Instagram!

Αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο να «παίζει» και με το beauty look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Εκτός από ιέρεια του στιλ η κούκλα παρουσιάστρια του «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο να «παίζει» και με το beauty look της. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο την έχουμε δει πολλές φορές να σετάρει τις μοναδικές στιλιστικές της επιλογές με εντυπωσιακά makeup looks στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της. (δες και το μονοχρωματικό μακιγιάζ που υιοθέτησε και είναι ό,τι πιο chic έχουμε δει)

Το φούξια χρώμα που επέλεξε εδώ η πανέμορφη παρουσιάστρια για το χρώμα των χειλιών της είναι ένα φωτεινό και παιχνιδιάρικο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας βγάζοντας ένα girly αποτέλεσμα. Επιπλέον είναι μια καλή επιλογή εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα έντονα χρώματα στα χείλη, όπως είναι το κόκκινο ή το μπορντό και να διαφοροποιηθείς στο μακιγιάζ σου.

Δες πως συνδύασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το denim look της με ένα υπέροχο φωτεινό φούξια κραγιόν

Total denim look, σκουλαρίκια που θύμιζαν χριστουγεννιάτικες μπάλες και έντονο φούξια χρώμα στα χείλη της! Η Ηλιάνα για μια ακόμη φορά έκανε αίσθηση με τις επιλογές της, τις οποίες ολοκλήρωσε μοναδικά με ένα ψηλό ponytail που έδωσε την τέλεια πινελιά στο sporty look της.

ηλιάνα_παπαγεωργίου_φούξια_κραγιόν
Instagram

Tips & tricks για να "φορέσεις" το φούξια χρώμα στα χείλη σου με επιτυχία!

  • «Χτίσε» την τέλεια βάση για την επιδερμίδα σου με το κατάλληλο makeup που θα καλύψει τυχόν ατέλειες,
  • Παράλληλα άπλωσε και μια ιδέα από το makeup πάνω στα χείλη σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις τον τέλειο καμβά για να τονιστεί ακόμη περισσότερο.
  • Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε παρεμφερή απόχρωση με τη βοήθεια του οποίου θα σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν.
  • Προτίμησε ήπιους τόνους σε βλέφαρα και ζυγωματικά προκειμένου να αναδειχθεί η εντυπωσιακή αυτή απόχρωση στα χείλη σου.
  • Mην ξεχνάς ότι επειδή πρόκειται για μια έντονη απόχρωση στα χείλη απαραίτητη προϋπόθεση για να το δοκιμάσεις είναι να είναι καλά ενυδατωμένα. Μην αμελείς λοιπόν την ενυδάτωση των χειλιών σου με ένα θρεπτικό lip balm πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου.