Kim Kardashian: Αυτή είναι η skicare σειρά στην οποία ορκίζεται - Που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει;

Η TV persona αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η δημοφιλής influencer και TV Persona, Kim Kardashian, έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να διατηρεί όμορφη και λαμπερή με τη βοήθεια 3 προϊόντων-κλειδί που χρησιμοποιεί. (δες και ποιό προϊόν χρησιμοποιεί για απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο)

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη επιχειρηματίας δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει, ακόμη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα must-have προϊόντα της ιεροτελεστίας φροντίδας της. Και εάν αναρωτιέσαι ποιά είναι αυτή σου έχουμε την απάντηση! Πρόκειται για τα προϊόντα της πολυτελούς σειράς φροντίδας Orchidée Impériale που φέρει την υπογραφή του γαλλικού Οίκου Guerlain.

Η skincare φροντίδα της Kim Kardashian στην οποία ορκίζεται για την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς!

H αγαπημένη influencer δηλώνει υπέρμαχος της σειράς περιποίησης Orchidée Impériale του Οίκου Guerlain, στην οποία είναι απόλυτα πιστή εδώ και χρόνια.

Η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά: «Λατρεύω να δοκιμάζω διαρκώς νέα προϊόντα ομορφιάς όμως υπάρχουν κάποια τα οποία πραγματικά δεν αλλάζω με τίποτα! Δεν είναι τυχαίο που ο συνδυασμός των προϊόντων της σειράς Orchidée Impériale είναι ιδανικός για τη ρουτίνα ομορφιάς μου».

Kim_kardashian_favorite
Instagram

Το πρώτο και βασικό συστατικό για την ιεροτελεστία φροντίδα της Kim είναι το Orchidée Impériale The Eye and Lip Cream (κοστίζει €165,50 στo athens.shopdutyfree.com) που ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Ακολουθεί το Orchidée Impériale Serum της σειράς (κοστίζει €522,70 στo atticadps.gr) που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα προσφέροντας αναζωογόνηση διαρκείας, ενώ ακόμη μειώνει και τα σημάδια του χρόνου. Τέλος, το προϊόν-κλειδί που ολοκληρώνει την καθημερινή της περιποίηση είναι η κρέμα Orchidée Impériale The Rich (κοστίζει €528,40 στο notos.gr), η οποία βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της καταπολεμώντας παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

guerlain_Orchidée Impériale

Μάθε περισσότερα για τη σειρά Orchidée Impériale

Στην πολύτιμη σύνθεση των προϊόντων της σειράς περιέχεται ένα σύμπλεγμα δύο ορχιδέων και τεχνολογία Cell Respiration™ που ρυθμίζει την κυτταρική αναπνοή και καταπολεμά την υποξία ή την ανεπάρκεια οξυγόνου, φαινόμενο που αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, περιέχει έλαιο Αβησσυνίας, πλούσιο σε Ω3, 6 και 9 λιπαρά οξέα, για αναπλήρωση των λιπιδίων που έχει ανάγκη η ξηρή επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρις Τζένερ - Μόλις έχασε την αδερφή της: «Πονάει η καρδιά μου»

Monica Bellucci: Τα 4 μυστικά ομορφιάς που διατηρούν την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή στα 58 της!

«Το απόλυτο σκουπίδι» - Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν - Η απαράδεκτη κίνηση στους δημοσιογράφους

H Eva Longoria έκανε Stand Up ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους! Δες πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Cate Blanchett: Aυτό είναι τα μυστικό ομορφιάς που την κάνει να λάμπει και στα 54 της!

Hailey Bieber: Σε ποιό beauty brand ορκίζεται και γιατί δεν το αλλάζει με τίποτα;

Emily in Paris: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς για σούπερ chic εμφανίσεις!

H Adele λανσάρει νέα σειρά καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της & οι θαυμαστές της την περιμένουν ήδη με κομμένη την ανάσα!

Victoria Beckham: Αυτή είναι η μεταξωτή μαξιλαροθήκη στην οποία «ορκίζεται» για υγιή επιδερμίδα & λαμπερά μαλλιά - Που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει;