Red alert: Η Φαίη Σκορδά με κόκκινο κραγιόν & απόλυτα σεταρισμένο μανικιούρ που απογειώνει το total look της!

Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα φλογερό mani & makeup

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να συνδυάσεις ένα μαύρο μίντι φόρεμα με ένα έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη και να το συμπληρώσεις από μια αντίστοιχη πινελιά glam στο μανικιούρ! (δες την παρουσιάστρια και με ένα all-time classic μακιγιάζ που στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της)

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Fay's Time» και ιέρεια του στιλ, Φαίη Σκορδά, γνωρίζει πολύ καλά πως να το πετύχει αυτό μέσα από λίγες μόνο κινήσεις, όπως ακριβώς έκανε και για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, για την οποία και επέλεξε ένα κόκκινο φλογερό κραγιόν και μια αντίστοιχη απόχρωση για το μανικιούρ της.

H Φαίη Σκορδά με κόκκινο κραγιόν και φλογερό μανικιούρ απογειώνει το look της

Με μαύρο εφαρμοστό μίντι φόρεμα που κολάκευε την σιλουέτα της, αλλά και διέγραφε τα καλλίγραμμα πόδια της η παρουσιάστρια έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της!

Το υπέροχο αυτό σύνολο έδεσε τέλεια με ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη-για τα οποία προτίμησε ένα ματ κραγιόν- ενώ η ιδανική πινελιά που το έκανε ακόμη πιο σικάτο ήταν το κλασικό και διαχρονικό χρώμα στα νύχια της, που δεν ήταν άλλο από το κόκκινο χρώμα!

Κάν'το σε λίγα βήματα...

  • Το σημαντικό για να τονίσεις τη συγκεκριμένη απόχρωση στα χείλη είναι να δημιουργήσεις μια καλή βάση με τη βοήθεια ενός ματ makeup.
  • Στη συνέχεια και αφού δημιουργήσεις τη βάση σου περιέγραψε τα βλέφαρα με μια λεπτή μαύρου γραμμή eyeliner, το οποίο θα δώσει μια ρετρό νότα στο μακιγιάζ σου και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με το μακιγιάζ των ματιών σου δημιούργησε κάποια έξυπνα "κοψίματα" στο πρόσωπό σου για να κάνεις τις απαραίτητες γωνίες.
  • Σε ό,τι αφορά το χρώμα των χειλιών σου επίλεξε μια ματ κόκκινη απόχρωση κραγιόν, που θα εφαρμόσεις ξεκινώντας από το κέντρο τους.
  • Τέλος, για το τέλειο combo προτίμησε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών το οποίο θα "ντύσει" τέλεια τα νύχια σου. Μάλιστα για να το αναδείξεις ακόμη καλύτερα καλό θα ήταν να το εφαρμόσεις σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια.