Retro vibes: H Φαίη Σκορδά δοκιμάζει ένα all-time classic μακιγιάζ & στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Δες πως να το κάνεις και τι θα χρειαστείς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H κούκλα παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, παρέδωσε και πάλι μαθήματα στιλ επιλέγοντας ένα υπέροχο floral σύνολο, που συμπλήρωσε με ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη αλλά και ένα wavy hair-look με έξτρα όγκο.(Ανακάλυψε και τα προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της Φαίης ήταν το σκούρο κόκκινο κραγιόν, που έδινε και μια ιδιαίτερη ρετρό πινελιά για το look της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ. (δες την παρουσιάστρια και με φλογερό κόκκινο κραγιόν έβαλε «φωτιά» στο Instagram)

Retro vibes: H Φαίη Σκορδά με all-time classic μακιγιάζ που πρέπει να υιοθετήσεις τώρα!

  • Άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και άφησέ την να απορροφηθεί καλά.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και μετά τόνισε τα πάνω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι συμπληρώνοντας το μακιγιάζ στα μάτια με μια καφέ σκιά και δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

φαίη_σκορδά_80vibes
Instagram

  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα υγρό κραγιόν σε σκούρα κόκκινη απόχρωση.
  • Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά με ένα σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς με όγκο. Για κράτημα και διάρκεια ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Tip

Φρόντισε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ σου, με μια επανορθωτική κρέμα, που θα σου χαρίσει ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις