Hailey Bieber: Σε ποιό beauty brand ορκίζεται και γιατί δεν το αλλάζει με τίποτα;

Δες και ποιό είναι το αγαπημένο της προϊόν από τη σειρά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Παρότι μετρά λίγα μόλις χρόνια από το λανσάρισμά του, που έγινε το 2018, τo luxury beauty brand Augustinus Bader φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητό τόσο σε σταρ του Χόλιγουντ όσο και σε δημοφιλείς influencers.

Μάλιστα δυο από τα best seller προϊόντα της σειράς, η κλασική κρέμα (The Cream) καθώς και η εκδοχή της σε πλούσια σύνθεση (The Rich Cream) βρίσκονται ανάμεσα στα αγαπημένα των: Hailey Bieber, Alexa Chung, Naomi Campbell, Victoria Beckham και Priyanka Chopra Jonas για μια λαμπερή και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Δεν είναι τυχαίο που η ίδια η Hailey Bieber μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνει υπέρμαχος του brand, το οποίο και χρησιμοποιεί κατεξοχήν στη βασική ρουτίνα ομορφιάς της. (δες και το αγαπημένο της προϊόντα για καλοφροντισμένα φρύδια)

Μάθε περισσότερα για το αγαπημένο beauty brand της Hailey Bieber

To brand φέρει την υπογραφή του καθηγητή Augustinus Bader, ενός παγκοσμίου φήμης βιοϊατρικού επιστήμονα και γιατρού, που είναι και ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της βιολογίας των βλαστοκυττάρων και της αναγεννητικής ιατρικής.

Ο καθηγητής Augustinus Bader,μετά από 30 χρόνια έρευνας κατάφερε να αποκρυτπογραφήσει την έμφυτη διαδικασία αυτοθεραπείας του ανθρώπινου σώματος με αποτέλεσμα μια επαναστατική θεραπεία που βασίζεται στο Trigger Factor Complex, TFC8®, για μια ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα. Κάθε ενυδατική κρέμα της σειράς έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πατενταρισμένη τεχνολογία και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, την υπερμελάγχρωση και την έλλειψη ελαστικότητα του δέρματος.

augustin_baber

Δες και το αγαπημένο της προϊόν

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer, Hailey Bieber, έχει μοιραστεί πολλές φορές μέσα από τα social media την αδυναμία της για το beauty brand και ειδικότερα για την πλούσια κρέμα της σειράς (The Rich Cream). H συγκεκριμένη κρέμα όπως και η απλή εκδοχή της (The Cream)-κοστίζει €82,95 στα Sephora- με πλούσια υφή προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων βελτιώνοντας εντυπωσιακά την όψη της επιδερμίδας.