Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το τέλειο cozy xmas beauty look που θα σε βάλει για τα καλά σε γιορτινό mood!

Δες πως να το κάνεις και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Ένα μήνα περίπου πριν από τα Χριστούγεννα και η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, Αθηνά Οικονομάκου, φαίνεται ότι έχει μπει ήδη σε σούπερ εορταστικό mood! (δες και το chic & classic beauty look που έχει υιοθετήσει στο παρελθόν)

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, με ένα casual chic σύνολο, με boho στοιχεία, το οποίο συμπλήρωσε ιδανικά με ένα ψηλό επιμελώς ατημέλητο σινιόν για τα μαλλιά της και ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη.

H Αθηνά Οικονομάκου με cozy xmas beauty look που θα σε βάλει σε γιορτινό mood

Η κούκλα influencer λατρεύει τη γιορτινή περίοδο. Μάλιστα, είναι και από εκείνες που στολίζουν αρκετά νωρίς για τα Χριστούγεννα μια και είναι μια από τις αγαπημένες της εποχές του χρόνου, που απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο, όπως δείχνει χαρακτηριστικά και μέσα από τα social media.

athina_oikomakou_xmasmood
Instagram

Δες πως να πετύχεις το beauty look της σε λίγα βήματα

  • "Χτίσε" μια καλή βάση για την επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας λίγο καλυπτικό makeup και όπου υπάρχουν ατέλειες εφάρμοσε μια ιδέα από ένα concealer.
  • Τόνισε τα βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και συνέχισε το μακιγιάζ σου εφαρμόζοντας μια καφέ σκιά σε κινητό βλέφαρο και καπάκι. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα απλώνοντας αρκετές στρώσεις καφέ μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Πέρασε μερικές πινελιές από μια terracotta η ένα ροδακινί ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου.
  • Για το υπέροχο αυτό χρώμα στα χείλη επίλεξε ένα κόκκινο ματ κραγιόν και άπλωσέ το προσεκτικά ξεκινώντας από το κέντρο τους.
  • Σε ό,τι αφορά το hair-look, μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό σινιόν. Μετά στερέωσε καλά με ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια μαλλιών, αφήνοντας να πέσουν μερικές τούφες μπροστά. Μόλις ολοκληρώσεις ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και εφάρμοσε λίγο σέρουμ στις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου.