Αθηνά Οικονομάκου: Το chic & classic beauty look της που μπορείς να πετύχεις σε 4 απλά βήματα!

Λάτρης του κλασικού και διαχρονικού η δημοφιλής influencer ξέρει πως να ξεχωρίζει!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σικάτη όπως πάντα, η πανέμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Αθηνά Οικονομάκου, παρευρέθηκε πρόσφατα σε εγκαίνια ομαδικής έκθεσης κοσμημάτων και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το beauty look της. (δες και το minimal chic μακιγιάζ, που υιοθέτησε πρόσφατα)

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση επίλεξε ένα total black outfit, που συμπλήρωσε με ένα μπρονζέ μακιγιάζ και ένα ανάλαφρο wavy εφέ για τα μαλλιά της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ ακολουθώντας μερικά απλά αλλά βασικά βήματα. (δες και πως να πετύχεις το πιο super καλοκαιρινό hair-look σε λίγες κινήσεις)

Κάνε copy το chic & classic beauty look της Αθηνάς Οικονομάκου σε 4 βήματα

  1. Αφού απλώσεις την αντηλιακή σου κρέμα και απορροφηθεί καλά εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup για να σου χαρίσει τέλεια κάλυψη στην επιδερμίδα σου.
  2. Στη συνέχεια πέρασε μια μπεζ σκιά από το καπάκι και δημιούργησε ένα ελαφρύ σβήσιμο στην εξωτερική γωνία των ματιών σου συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
    αθηνά οικονομάκου
    NDP Photo Agency
  3. Για μια sun-kissed όψη άπλωσε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό κραγιόν σε nude τόνο.
  4. Τέλος, για να πετύχεις αυτό το ανάλαφρο αυτό χτένισμα χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου που θα σου δώσουν αυτό το υπέροχο εφέ.

Bonus tip

Για εύκολο και γρήγορο ντεμακιγιάζ, όπου και εάν βρίσκεσαι, χρησιμοποίησε υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, που θα αφαιρέσουν τα υπολείμματα του μακιγιάζ σου σε χρόνο dt!

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς