Ο φιόγκος στα μαλλιά της Φαίης Σκορδά μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σου!

Δες πως να τον υιοθετήσεις και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και η γιορτινή διάθεση μας διάθεση ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα με τους στολισμούς σε καταστήματα και σπίτια να έχουν αρχίσει οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Σε αυτό το mood η αγαπημένη μας παρουσιάστρια του «Fay's Time», Φαίη Σκορδά, σε εκδήλωση για τη φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε γνωστό εμπορικό κέντρο, υιοθέτησε ένα εντυπωσιακό γιορτινό look που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση! (δες την παρουσιάστρια με κόκκινο κραγιόν & απόλυτα σεταρισμένο μανικιούρ που απογειώνει το total look της)

Η κούκλα παρουσιάστρια έκανε το δικό της fashion & beauty statement μέσα από σικάτες επιλογές που σίγουρα θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, για το event, η Φαίη φόρεσε ένα μίντι κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο συμπλήρωσε με υπέροχα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια βελούδινη κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά της, που ολοκλήρωσε μοναδικά το total look της.

O φιόγκος στα μαλλιά μπορεί να αναβαθμίσει εύκολα το στιλ σου!

Οι φιόγκοι στα μαλλιά, μεγάλοι ή μικροί αποτελούν ένα hot hair trend που ήρθε για να μείνει. Δεν είναι λίγες οι επώνυμες αλλά και οι influencers που τους έχουν ήδη επιλέξει για το hair-look τους, είτε στολίζοντας με αυτούς ένα κομψό updo ή συμπληρώνοντας ένα χτένισμα με τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω, μισά κάτω. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί να απογειώσει το στιλ σου δίνοντάς του μια σούπερ ρετρό διάθεση.

hair_bow
Shutterstock

Δες πως η Φαίη Σκορδά δοκίμασε το hot hair-trend για τα μαλλιά της

H πανέμορφη Φαίη για να τονίσει το υπέρκομψο έξωμο μίντι φόρεμά της επέλεξε ένα χτένισμα με τα μαλλιά πιασμένα μισά πάνω-μισά κάτω (half up-half-down). To συγκεκριμένο hair-look συμπλήρωσε μοναδικά με μια μεγάλη βελούδινη κόκκινη κορδέλα που έκανε το τέλειο matchy-matchy με το κατακόκκινο φόρεμά της.


φαίη_σκορδά_φιόγκος
NDP Photo Agency

Εδώ σου έχουμε τα καλύτερα αξεσουάρ μαλλιών με φιόγκο που θα απογειώσουν το look σου