5 κόκκινα κραγιόν για να πετύχεις το φλογερό χρώμα στα χείλη της Κατερίνας Καινούργιου

Κάν' το όπως η παρουσιάστρια!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Red is my power color!». Με αυτό το μότο η πανέμορφη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, δείχνει την προτίμησή της στο κόκκινο χρώμα τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και για το μακιγιάζ της, μια και αρκετά συχνά προτιμά τη φλογερή αυτή απόχρωση για το χρώμα των χειλιών της. (δες την παρουσιάστρια και με χαμηλή αλογοουρά)

Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Super Κατερίνα» επιλέγει αρκετές φορές κόκκινα κραγιόν για να δημιουργήσει εντυπωσιακά beauty looks, που τη συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως έκανε και για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της.

Το φλογερό χρώμα στα χείλη της Κατερίνας Καινούργιου και πως να το πετύχεις

H κούκλα Katken πρόσφατα υιοθέτησε ένα total look στο κόκκινο! Συγκεκριμένα, επίλεξε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα που συμπλήρωσε με ένα παλτό και ψηλοτάκουνες γόβες σε αντίστοιχη απόχρωση. Το υπέροχο αυτό look συνδύασε μοναδικά με ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη φορώντας ένα κόκκινο φλογερό κραγιόν, δημιουργώντας έτσι ένα matchy matchy αποτέλεσμα.

Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για ένα εντυπωσιακό beauty look που μπορεί να υιοθετηθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ απογειώνοντας το total lοοκ σου. Για τέλεια εφαρμογή πριν το εφαρμόσεις σχημάτισε με ένα μολύβι χειλιών -1 τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου- το περίγραμμά τους και μόλις τελειώσεις γέμισέ τα με αυτό.

Εάν θέλεις απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή του εφάρμοσε το κραγιόν σου με ένα ειδικό πινέλο χειλιών. Τέλος, στην περίπτωση που αναζητάς μια έξτρα δόση glam για το μακιγιάζ σου μπορείς να εφαρμόσεις στο κέντρο των χειλιών σου μια ιδέα από ένα διάφανο lip gloss, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Και μην ξεχνάς! Η ενυδάτωση των χειλιών σου, με τη βοήθεια ενός lip balm είναι το Α και το Ω για να αναδειχθεί το συγκεκριμένο χρώμα στα χείλη σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 κόκκινα κραγιόν για ένα εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη. Πάρε μια γεύση....