Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το απόλυτο γιορτινό beauty look!

H παρουσιάστρια σε xmas mood

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H κούκλα παρουσιάστρια του «Fay's Time», Φαίη Σκορδά, έχει μπει εδώ και καιρό στο κλίμα των Χριστουγέννων. Πρόσφατα μάλιστα ντύθηκε στα κόκκινα, φορώντας μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα στη συγκεκριμένη απόχρωση και συμπλήρωσε το σούπερ γιορτινό look της με ένα φλογερό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν στα χείλη. (δες πως ο φιόγκος στα μαλλιά της Φαίης Σκορδά μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σου)

Η σικάτη ολόσωμη φόρμα της παρουσιάστριας, που τόνιζε μοναδικά τις τέλειες αναλογίες της έδεσε τέλεια με το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε για το χρώμα των χειλιών της αλλά και το κόκκινο χρώμα στα νύχια της. Όσο για το το χτένισμά της... η επιλογή να πιάσει τα μαλλιά της μισά πάνω και μισά κάτω αποδείχθηκε ιδανική για να αναδείξει το total look της.

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο γιορτινό beauty look που ενθουσίασε το Instagram

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η παρουσιάστρια παρέδωσε για μα ακόμη φορά μαθήματα στιλ για να κάνουμε τις γιορτινές μας εμφανίσεις ακόμη πιο ξεχωριστές. Το κόκκινο χρώμα, στιλιστικά αποτελεί μια κλασική και διαχρονική επιλογή που κάνει τις γιορτινές εμφανίσεις ακόμη πιο glam. To ίδιο φυσικά ισχύει και στο μακιγιάζ, όπου το κόκκινο χρώμα στα χείλη αλλά και στο μανικιούρ έχει την τιμητική του για τέλεια party beauty looks.


Πως να το κάνεις και εσύ

Για να το πετύχεις επίλεξε αρχικά τη σωστή απόχρωση κραγιόν, που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου, ενώ για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή του εφοδιάσου με ένα ειδικό πινέλο, το οποίο θα σε βοηθήσει να το απλώσεις ακόμη πιο εύκολα. Το σημαντικό στο συγκεκριμένο makeup look είναι να δοθεί η απαραίτητη έμφαση στα χείλη. Γι 'αυτό το λόγο άφησε βλέφαρα και ζυγωματικά σε πιο διακριτικούς τόνους. Η τελική πινελιά φυσικά δεν είναι άλλη από το κόκκινο μανικιούρ που δίνει μια έξτρα festive νότα στο look.

Εάν λοιπόν ψάχνεσαι για το απόλυτο γιορτινό beauty look αυτό αποτελεί το inspo που πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε στα υπόψη τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.