Michelle Pfeiffer: Yιοθετεί το ιδανικό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 60 που είναι και τέλειο για γιορτινές εμφανίσεις!

Δες πως να το αντιγράψεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός, Michelle Pfeiffer, να έχει κλείσει τα 65 της χρόνια αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάτι από τη λάμψη της. Πολύ συχνά άλλωστε την βλέπουμε να ποστάρει -εντελώς ακομπλεξάριτση- selfies στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ, με ή χωρίς μακιγιάζ!

Μάλιστα μια πρόσφατη ανάρτησή της μας έπεισε ότι ένα «ήσυχο» μακιγιάζ με την απαραίτητη λάμψη σε σημεία-κλειδί του προσώπου μπορεί να είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 60, αλλά και η τέλεια γιορτινή πρόταση μακιγιάζ για τα φετινά Χριστούγεννα. (δες και το deep red nails, την τάση που θα φέρει τα Χριστούγεννα στο μανικιούρ σου)

Η Michelle Pfieffer υιοθέτησε το ιδανικό γιορτινό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 60

Φορώντας ένα ζιβάγκο με floral μοτίβο και ένα γκρι blazer η δημοφιλής ηθοποιός υιοθέτησε ένα γήινο μακιγιάζ στα βλέφαρα επιλέγοντας μια καφέ σκιά, που τόνιζε τα υπέροχα μπλε μάτια της, ενώ για ζυγωματικά και χείλη προτίμησε απαλούς ροζ τόνους.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια τολμηρή επιλογή όμως το βέβαιο είναι ότι αποτελεί μια ασφαλής εκδοχή ενός «ήσυχου» μακιγιάζ, το οποίο φυσικά πήγε σε άλλο επίπεδο. Το συγκεκριμένο makeup look παρότι είναι απαλό και διακριτικό είναι τέλειο για γιορτινές εμφανίσεις σε γυναίκες άνω των 60 καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχεις αλλά και να το διατηρήσεις.

Michelle Pfeiffer
Instagram

Πως να το αντιγράψεις

Επίλεξε ουδέτερες αποχρώσεις που τονίζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου χωρίς ωστόσο να το επιβαρύνουν. Ιδανικές είναι και οι κρεμώδεις υφές σε προϊόντα για τα ζυγωματικά καθώς εφαρμόζονται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα πιο φρέσκια και νεανική.

Το σημαντικό στο μακιγιάζ σε αυτήν την ηλικία είναι να δείχνει όσο πιο νεανικό γίνεται χωρίς να τονίζονται οι λεπτές γραμμές γύρω από τα βλέφαρα και τα χείλη. Γι' αυτό προτίμησε ανάλαφρες φόρμουλες σε σκιές ματιών, ενώ για τα χείλη φρόντισε πριν απλώσεις το κραγιόν σου να κάνεις το περίγραμμά τους με ένα ειδικό μολύβι σε παρεμφερή απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου δεν θα “τρέχει” ενώ το κραγιόν σου θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες! Τελική πινελιά; Μια ιδέα από ένα highlighter κατά μήκος της μύτης, που θα δώσει μια νότα λάμψης στο μακιγιάζ σου.

Όσο για το χτένισμά; Το ανάλαφρο wavy hair-look της ηθοποιού με χωρίστρα στη μέση φαίνεται ότι ανέδειξε όσο τίποτα άλλο το υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι το απλό και λιτό είναι τέλειο!