Deep red nails: H τάση που θα φέρει τα Χριστούγεννα στο μανικιούρ σου!

Πάρε ιδέες για να την υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

To κλασικό και αγαπημένο κόκκινο χρώμα στο μανικιούρ βάζει τα γιορτινά του προκειμένου να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα! Ο λόγος για το deep red mani, που αποτελεί την hot απόχρωση του χειμώνα αλλά και την καλύτερη πρόταση για να κάνεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές. (δες και το chocolate nails, το hot trend στο μανικιούρ που σαρώνει τώρα στο TikTok)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, Χειμώνας και Χριστούγεννα χωρίς την κλασική και διαχρονική κόκκινη απόχρωση δεν γίνεται! Φέτος βέβαια το εντυπωσιακό αυτό χρώμα αποκτά μια άλλη διάσταση και γίνεται ακόμη πιο βαθύ και έντονο 'ντύνοντας" τα νύχια μέσα από μια σκούρα πιο κόκκινη απόχρωση, που κλέβει την παράσταση στο μανικιούρ της σεζόν.

Δες πως το deep red nails θα φέρει τα Χριστούγεννα στο μανικιούρ σου

Το έντονο χρώμα στα νύχια, σε αποχρώσεις του μπορντό και του σκούρου καφέ πρωταγωνιστεί στο χειμωνιάτικο μανικιούρ, ενώ είναι και η must επιλογή για ένα σούπερ γιορτινό manicure. Ταιριάζει τόσο σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια όσο και σε πιο μακριά με οβάλ σχήμα δίνοντάς του μια έξτρα glam νότα.

Μάλιστα για να το απογειώσεις ακόμη περισσότερο μπορείς να το συμπληρώσεις με διάφορα χριστουγεννιάτικα μοτίβα-όχι μόνο σε όλα τα νύχια σου- αλλά και με κάποιες πινελιές γκλίτερ ή χρυσαφένιας σκόνης, που θα το κάνουν ακόμη πιο λαμπερό. Και μην ξεχνάς οι τρόποι για να το υιοθετήσεις και να ξεχωρίσεις είναι άπειροι! Εμείς βρήκαμε μερικούς από αυτούς- σε κλασική, μοντέρνα ή πιο γιορτινή εκδοχή- μέσα από τα social media, για να σε εμπνεύσουμε την επόμενη φορά που θα κλείσεις το ραντεβού σου με τον αγαπημένο σου nail artist.

deep_red_nails_manicure
Unsplash

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να βρεις την deep red nails εκδοχή που θα ζητήσεις στην επόμενη επίσκεψή σου στο nail salon

Classic chic

Holiday sparkle

Glitter time

Nail art