H Kate Middleton με σικάτο hair-cut αλά Farrah Fawcett μας ταξιδεύει πίσω στα 70's

Δες την νέα της κουπ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Κομψή και πάντα στιλάτη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton εκτός από trendsetter στη μόδα αποτελεί και το απόλυτο σύμβολο της κλασικής φινέτσας και ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθετεί τις τελευταίες τάσεις που έρχονται απευθείας από τα catwalks της σεζόν. (δες και mushroom bob, το hairstyle που τόλμησε η Megan Fox και όλες θέλουμε να κάνουμε τώρα)

Πρόσφατα και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η πανέμορφη Kate παρέα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, παρακολούθησαν στο Royal Variety Performance την εξαιρετική ερμηνεία της δημοφιλούς τραγουδίστρια Cher. Για τη συγκεκριμένη βραδιά η πριγκίπισσα επίλεξε ένα σικάτο μπλε φόρεμα, ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε γήινους τόνους. Highlight του look ήταν το υπέροχο hair-cut αλά Farrah Fawcett, που υιοθέτησε πρόσφατα για τα μαλλιά της και θύμιζε έντονα επιρροές από τη θρυλική δεκαετία του 1970.

Θυμίζουμε ότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη ετήσια εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, πηγαίνουν στο Royal Variety Charity, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά όσους έχουν εργαστεί στη βιομηχανία του θεάματος.

Kate Middleton: Με hair-cut αλά Farrah Fawcett και αέρα από τη δεκαετία των 70's

Η υπέρκομψη πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα μπλε φόρεμα δια χειρός Safiyaa, που τόνιζε μοναδικά τις αψεγάδιαστες αναλογίες της έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση με την εντυπωσιακή της παρουσία. Όλοι μάλιστα θαύμασαν, μεταξύ άλλων, και την νέα της shaggy κουπ, που θύμιζε το iconic hair-look της πανέμορφης ηθοποιού Farrah Fawcett από τη δεκαετία του 1970.

Kate_middleton_haircut
Shutterstock

Η μοντέρνα εκδοχή της κουπ που υιοθέτησε η Kate Middleton

Είναι μια πιο σοφιστικέ και μοντέρνα εκδοχή του εμβληματικού κουρέματος της Farrah Fawcett, το οποίο η πριγκίπισσα υιοθέτησε σχετικά πρόσφατα. Πρόκειται για ένα αέρινο hair-cut με όγκο και wavy εφέ στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών, που πλαισιώνει έτσι γλυκά το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο κούρεμα συμπληρώνεται από μακριές αφέλειες και έντονο φιλάρισμα κατά μήκος των μαλλιών. Τα πολλά layers άλλωστε είναι και το σήμα κατατεθέν της κουπ. Σημείωσε ότι ο τρόπος που υιοθέτησε αυτό το hair-look η πριγκίπισσα το κάνει πιο φρέσκο και νεανικό προσθέτοντας έξτρα πόντους στο υπέροχο στιλ της.