Mushroom bob: H Megan Fox τόλμησε το hairstyle που όλες θέλουμε να κάνουμε τώρα!

Δοκίμασε το hot καρέ που μοιάζει με μανιτάρι.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Mushroom bob: H Megan Fox τόλμησε το hairstyle που όλες θέλουμε να κάνουμε τώρα!

Το 2023 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του bob, ενώ από ό,τι φαίνεται η καυτή αυτή τάση, σε μια νέα εκδοχή, έρχεται ολοταχώς και το 2024! Ο λόγος για το mushroom bob, μια μοντέρνα version του bob (κοντού καρέ) με όγκο, που θυμίζει μανιτάρι και την οποία μάλιστα έχουν ήδη τολμήσει αρκετές σταρ του Xόλιγουντ αλλά και influencers για τα μαλλιά τους! (δες και 4 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου)

H δημοφιλής ηθοποιός, Megan Fox, ήταν η πρώτη που δοκίμασε το hot trend του mushroom bob από τα χέρια του έμπειρου celebrity hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου, στο πελατολόγιο του οποίου βρίσκονται μεταξύ άλλων το τοπ μόντελ Gigi Hadid αλλά και η δικηγόρος, ακτιβίστρια και σύζυγος του George Clooney, Amal Clooney.

Η Megan Fox με mushroom bob που όλες θα θέλουμε να κάνουμε τώρα

To mushroom bob είναι στην πραγματικότητα ένα αυστηρό κοντό καρέ πάνω από τους ώμους, που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου (τετράγωνο, οβάλ ή στρογγυλό). Ακόμη, μπορεί να συνδυαστεί και με αφέλειες δίνοντας στο hair-look μια ρετρό νότα από τη θρυλική δεκαετία των 20's. Στην περίπτωση της δημοφιλούς ηθοποιού, Megan Fox, ο Δημήτρης Γιαννέτος, που επιμελήθηκε το hair-cut της δημιούργησε ένα ίσιο καρέ με όγκο, που τόνιζε μοναδικά το υπέροχο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.


Μυστικό για γρήγορο & εύκολο styling

Εάν νομίζεις ότι πρόκειται για μια κουπ που θα δυσκολευτείς να φορμάρεις γράψε λάθος! Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο hair-style έχει εύκολο και γρήγορο styling. Τι θα χρειαστείς; Μια στρογγυλή βούρτσα μαλλιών και το σεσουάρ. Τα δυο αυτά hair gadgets θα σε βοηθήσουν να φορμάρεις τα μαλλιά δίνοντάς τους τον απαραίτητο όγκο. Φυσικά πριν από το styling για να τα θωρακίσεις από τη θερμότητα των εργαλείων φρόντισε να ψεκάσεις κατά μήκος τους με ένα προστατευτικό σπρέι. Τέλος και αφού ολοκληρώσεις με το styling βούρτσισε προσεκτικά τα μαλλιά με μια πλατιά βούρτσα μαλλιών, ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και είσαι έτοιμη!

Δες και ποιές άλλες δεν δίστασαν να το υιοθετήσουν

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Lily Allen.

Το μοντέλο Taylor LaShae.

H δημοφιλής influencer Meredith Duxbury.