Courteney Cox: Το αγαπημένο της απολεπιστικό προσώπου είναι ιδανικό για vegans & κοστίζει 20,95 ευρώ!

Δες σε ποιό προϊόν ορκίζεται για τη φροντίδα της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η αγαπημένη Μόνικα από «Τα φιλαράκια», Courteney Cox, όσο επιμελής ήταν με την καθαριότητα ως ηρωίδα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά άλλο τόσο είναι και με τη φροντίδα της επιδερμίδας της. Γι' αυτό το λόγο και επιλέγει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα περιποίησης που συνθέτουν τη ρουτίνα ομορφιάς της σε καθημερινή βάση.

Ένα από τα αγαπημένα της είναι το απολεπιστικό προσώπου Daily Microfoliant Exfoliator της Dermalogica. H ίδια μάλιστα έχει δηλώσει ότι αποτελεί ένα από τα προϊόντα που δεν παραλείπει από την ιεροτελεστία φροντίδας της σε καθημερινή βάση καθώς το χρησιμοποιεί μετά το ντους της. (δες και την πιο edgy απόχρωση που επίλεξε για το μανικιούρ της η Hailey Bieber)

Το αγαπημένο απολεπιστικό προσώπου της Courteney Cox που είναι ιδανικό για για vegans

To Daily Microfoliant Exfoliator της Dermalogica είναι ένα προϊόν που η δημοφιλής ηθοποιός, χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό πριν ακόμη συνεργαστεί με την Dermalogica ως πρέσβειρά της. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα, το οποίο θα έπαιρνε μαζί της όπου και εάν βρισκόταν χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του που αφήνει την επιδερμίδα της καθαρή χωρίς ίχνος από ατέλειες.

Courteney Cox
Instagram

Μάθε περισσότερα για το Daily Microfoliant της Dermalogica

Είναι ένα ήπιο απολεπιστικό προσώπου με ενζυμική και μηχανική δράση που περιέχει σαλικυλικό οξύ δρώντας αποτελεσματικά ενάντια σε ατέλειες.

dermalogica_exfoliator

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την good for vegan σύνθεσή του, η οποία είναι εμπλουτισμένη με πίτυρο ρυζιού που φωτίζει την επιδερμίδα και είναι ιδανική ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Και όλα αυτά στην τιμή των €20,95 στα Sephora!

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού σε πολύ βρεγμένα χέρια δημιουργώντας μια κρεμώδη πάστα τρίβοντας τα χέρια μεταξύ τους. Στη συνέχεια άπλωσέ τη στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Τελειώνοντας κάνε ένα απαλό μασάζ για περίπου ένα λεπτά και μετά ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου.