Amal Clooney: Αυτό είναι το σίδερο για μπούκλες που χρησιμοποιεί για τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της!

Το αποκαλύπτει ο αγαπημένος της hair-stylist

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H Βρετανίδα δικηγόρος και ακτιβίστρια, Amal Clooney, σύζυγος του δημοφιλούς χολιγουντιανού ηθοποιού, George Clooney με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, εκτός από ιέρεια του στιλ λατρεύει να είναι πάντα περιποιημένη, ενώ αυτό που αποτελεί και σήμα-κατατεθέν της σε ό,τι αφορά το beauty look της δεν είναι άλλο από τα καλοφροντισμένα κυματιστά μαλλιά της. (δες και το μυστικό ομορφιάς της Anne Hathaway για να δείχνει όμορφη & λαμπερή ακόμη και όταν ξυπνά)

Η κούκλα, Αmal Clooney είναι γνωστή για πολλούς λόγους, πρωτίστως για τη δέσμευσή της στα πολιτικά δικαιώματα, τα αμέτρητα βραβεία που έχει λάβει για την υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου αλλά και τη φιλανθρωπική της δράση μέσω του «Clooney Foundation for Justice» ενώ από ό,τι φαίνεται ότι δεν αφήνει στην τύχη ούτε τις εμφανίσεις της δημόσιες ή μη, επιλέγοντας υπέροχες δημιουργίες που συμπληρώνει με εντυπωσιακά wavy hair-looks, τα οποία στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ποιό είναι το εργαλείο styling που χρησιμοποιεί η Amal Clooney για τα κυματιστά μαλλιά της;

Η Αmal λατρεύει τα κυματιστά μαλλιά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα προτιμά για red-carpet εμφανίσεις και όχι μόνο. Μάλιστα πίσω από τα υπέροχα wavy χτενίσματά της βρίσκεται ο Celebrity Hair Stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, που την επιμελείται εδώ και χρόνια αποκαλύπτοντας μέσα από στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα προϊόντα αλλά και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία των hair-look της. Ένα από τα εργαλεία-κλειδί που τονίζουν τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της είναι το σίδερο για μπούκλες ghd curve soft curl tong.

Μάθε περισσότερα για το σίδερο για μπούκλες ghd curve soft curl tong

Χάρη στο πλάτος του 32 mm και την εργονομική του λαβίδα, το ghd curve soft curl tong (θα το βρεις στην τιμή των €198,95 στα Sephora) είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις μεγάλες μπούκλες και ανάλαφρους κυματισμούς. Ακόμη διαθέτει τεχνολογία ultra-zone, η οποία διασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία styling 185° για looks μεγάλης διάρκειας χωρίς να φθείρονται τα μαλλιά.

ghd_styling


Το how to για εύκολο & γρήγορο styling

  • Ψέκασε τα μαλλιά με ένα προστατευτικό σπρέι μαλλιών.
  • Μετά χώρισέ τα σε τούφες.
  • Τώρα τύλιξε τα μαλλιά γύρω από το σίδερο για μπούκλες απομακρύνοντας το από το πρόσωπο και περίμενε 5- 8 δευτερόλεπτα.
  • Επανέλαβε τη διαδικασία για όλα τα μαλλιά τυλίγοντας τις τούφες προς την ίδια κατεύθυνση.
  • Τελειώνοντας ψέκασε με ένα σπρέι και βούρτσισε τα μαλλιά για να ανοίξουν οι μπούκλες και να σταθεροποιηθεί το look.