Anne Hathaway: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της για να δείχνει όμορφη & λαμπερή ακόμη και όταν ξυπνά!

Έτσι είναιι πάντα ξεκούραστη και λαμπερή

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Κούκλα ακόμη και όταν σηκώνεται από το κρεβάτι, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Anne Hathaway έχει πραγματικά μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε να έχουμε, ειδικά το πρωί! Ποιό όμως είναι το μυστικό της που την κάνει να λάμπει τόσο πάνω στο κόκκινο χαλί όσο και όταν ανεβάζει selfies σχεδόν άβαφη; (δες και την Kate Middleton με σικάτο hair-cut αλά Farrah Fawcett μας ταξιδεύει πίσω στα 70's)

Το καλά κρυμμένο μυστικό για την υπέροχη επιδερμίδα της έρχεται από την αισθητικό της, Su-Man, η οποία τη βοηθά να διατηρεί το πρόσωπό της φρέσκο και νεανικό μέσα από διάφορες θεραπείες προσώπου και όχι μόνο, που της προτείνει.

Έτσι η Anne Hathaway δείχνει όμορφη & λαμπερή ακόμη και το πρωί!

Η αγαπημένη αισθητικός της σταρ, Su-Man, επιμελείται εδώ και χρόνια την επιδερμίδα της ηθοποιού μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, που της συστήνει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε φορά. Φυσικά εκτός από τις θεραπείες η δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποιεί και στοχευμένα προϊόντα, με βασικό πρωταγωνιστή την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF30, που εφαρμόζει απαραιτήτως σε καθημερινή βάση με ή χωρίς ήλιο.

anne_hathaway_secrets
Instagram

Ποιο είναι το skincare πρόβλημα που απασχολεί την ηθοποιό;

Η πανέμορφη ηθοποιός, έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι η ξηρότητα και η ερυθρότητα ειδικό στο πόδι της χήνας είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επιδερμίδα της. Μάλιστα, κάθε φορά που περιποιείται το δέρμα της και μετά προχωρά στο αγαπημένο της μακιγιάζ ευελπιστεί ότι το πρόσωπό της θα δείχνει υγιές και ξεκούραστο χωρίς ερεθισμούς κάτι που τελικά και το καταφέρνει, όπως φαίνεται και από τις selfies που ανεβάζει.