Η Beyoncé άλλαξε κούρεμα και έφερε ξανά στο προσκήνιο τα φιλαριστά μαλλιά! Δες το εντυπωσιακό της hair-transformation

Το τόλμησε για πρώτη φορά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το 2023 ήταν σίγουρα η χρονιά για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, Beyoncé, η οποία μέσα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Renaissance» αλλά και από την ενεργή της παρουσία μέσα από τα social media έκανε αίσθηση σε όλα τα επίπεδα. (δες και το νέο άρωμα που λάνσαρε και αποκάλυψε μέσω Instagram κάνοντας unboxing)

Από όλα αυτά φυσικά δεν έλειπαν και οι beauty μεταμορφώσεις της, εντός ή εκτός σκηνής, που καθήλωναν κάθε φορά τους φανατικούς της θαυμαστές ρίχνοντας κυριολεκτικά το Instagram κάθε φορά που το pop idol δοκίμαζε ή πειραματιζόταν με κάτι καινούργιο για το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της.

Δες τη Beyoncé με νέο κούρεμα που έφερε ξανά τα φιλαριστά μαλλιά στη μόδα!

Πρόσφατα η βασίλισσα της ποπ ανάρτησε ένα post όπου έδειχνε το νέο της σικάτο φιλαριστό κούρεμα, με το οποίο μάλιστα πειραματίστηκε για πρώτη φορά. Η υπέροχη νέα φιλαριστή κουπ της Beyoncé ξεκινούσε από το σαγόνι και κατέληγε στις άκρες των μαλλιών της τονίζοντας μοναδικά το σχήμα του προσώπου της.

beyonce1
Instagram

Γιατί να το επιλέξεις....

Το νέο κούρεμα σε συνδυασμό με το silver-blonde χρώμα στα μαλλιά της, που έχει υιοθετήσει εδώ και λίγο καιρό, ήταν πραγματικά το τέλειο combo, που θύμιζε trends από τη δεκαετία των 90's. Και επειδή ως γνήσια trendsetter υποστηρίζει όλα τα beauty looks της με τον καλύτερο τρόπο έτσι και εδώ η δημοφιλής τραγουδίστρια το απογείωσε συνδυάζοντάς με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα βλέφαρα με ιριδίζουσες σκιές και υπέροχα statement κοσμήματα που συμπλήρωσαν το total look της.

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη κουπ δίνει κίνηση και ζωντάνια στο hair-look, ενώ είναι μια καλή επιλογή για όσες έχουν βαρεθεί το ενιαίο μήκος στα μαλλιά τους και αναζητούν μια όχι και τόσο τολμηρή αλλαγή για τα μαλλιά τους. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο κούρεμα αφαιρείς έξτρα όγκο από τα μαλλιά σου δίνοντας μια υπέροχη κίνηση στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου. Με άλλα λόγια αξίζει να το δοκιμάσεις και με το παραπάνω!