Το παιχνιδιάρικο ψηλό ponytail της Jennifer Lopez είναι η απόλυτη πρόταση για ένα γιορτινό χτένισμα! Δες πως να το κάνεις

Η JLo κάνει την ανατροπή και στο hair-styling φέτος τα Χριστούγεννα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η πανέμορφη Jennifer Lopez έκανε για μια ακόμη φορά το δικό της statement ανεβάζοντας μια selfie με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Συγκεκριμένα, η κούκλα τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας ξέφυγε από τα καθιερωμένα και αντί για ένα στιλιζαρισμένο wavy look ή ένα σικάτο σινιόν επίλεξε ένα ανάλαφρο ponytail για τα μαλλιά της, που έκανε όμως τη διαφορά και απογείωσε το γιορτινό της look. (δες και 8 tips & tricks που θα σου χαρίσουν υπέροχα λαμπερά μαλλιά απογειώνοντας το γιορτινό σου χτένισμα)

Παρότι οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε ότι η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα πιο καθημερινό η αλήθεια είναι ότι πλέον με το κατάλληλο styling το συγκεκριμένο hair-look μπορεί να γίνει η απόλυτη πρόταση για σούπερ glam χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις.

Αυτό είναι το ψηλό ponytail που επίλεξε η Jennifer Lopez για να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Φορώντας μια εντυπωσιακή μακριά φούστα με χρυσές λεπτομέρειες και ένα λευκό πουκάμισο, η εντυπωσιακή Jlo, υιοθέτησε ένα φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους, που συμπλήρωσε ιδανικά με μια ψηλή αλογοουρά, που αναδείκνυε το υπέροχο μελί χρώμα των μαλλιών της.

Η συγκεκριμένη επιλογή, αν και δεν είναι ιδιαίτερη συνηθισμένη για γιορτινές εμφανίσεις, έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς δίνει μια μοντέρνα πινελιά στο total look σου και το κάνει ακόμη πιο φρέσκο και νεανικό.


Πως να το κάνεις

Το κλειδί για το συγκεκριμένο hair-look βρίσκεται στο ύψος της αλογορουράς. Έτσι, όσο πιο ψηλή είναι τόσο το καλύτερο γιατί δείχνει ανάλαφρη και νεανική. Πριν μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά δημιούργησε με ένα σίδερο για μπούκλες ανάλαφρους κυματισμούς στις άκρες των μαλλιών σου. Στη συνέχεια τράβηξέ τα προς τα πίσω και στερέωσέ τα με ένα σφικτό λαστιχάκι μαλλιών. Για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα ή τις τριχούλες που πετάνε λίγο πριν μαζέψεις τα μαλλιά σου εφάρμοσε κατά μήκος τους μια leave in cream ή λίγο σέρουμ που θα τιθασεύσει τα μαλλιά. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη λαμπερό και εντυπωσιακό.